Hirdetés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
"De az nem vér bakker..."
Mondjuk medium-rare alá én se mernék menni (ha profi süti, akkor se igen, magamnak meg pláne inkább medium), de azt pont Angliában "tanultam" (tapasztaltam) meg, hogy amúgy nem hülyeség, ha nincs szarrá sütve a hús.
Ezt a "véres" dolgot meg nagyon sokan használják tévesen. Gyakorlatilag mindenki. Persze nem feltétlenül van baj ezzel, benne van a köztudatban, de az tényleg jó lenne, ha a hibás kifejezés ellenére tudnák az emberek, hogy a véres húsnak köze sincs a vérhez.
#22: "okoshús-tű vagy okos-hústű"
Az előbbi semmiképp sem, mivel maga a hús nem okos. Bár már lehet, hogy dolgoznak rajta.
Szóval szerintem az utóbbi. Tőlem amúgy akár lehetne hús-tűokos is, vagy okostű-hús is, a végeredményen nem változtat. Én valószínűleg csak maghőmérőnek nevezném, esetleg sokkal korrektebbül termosztátnak.
-
ha3flt
tag
Én off-topikként kezdtem, bár itt talán nem is annyira az. Különben van hústűm, vezetékes, jó vastag vezetékkel és dugóval, egy jobb sütőhöz adták - figyelembe veszi az elektronikája az általa mutatott értéket: ha eléri a beállítottat, vége a sütésnek (ami szintén furcsa egy kicsit, de mintha ez lenne a leírásban, mindenesetre működik). Arról tudom, hogyan bírja a melegben, de ez tényleg érdekes.
-
ha3flt
tag
Mit tegyek, mindenki véresként emlegeti, én honnan tudtam volna jobban...
Ugyanakkor félig nyers az a hús - utánaolvastam, ezt senki sem tagadja, sőt le van írva -, így nem mondanám, hogy túl sokat tévedtem, és ebből persze az is kiderül, hogy nem a színe zavar.
Valamint a jól megsütött hús természetesen nem kötelezően kiszáradt és élvezhetetlen, tehát ez sem kisebb túlzás, mint a vér, csak más irányú.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Második generációhoz érkezett a Meater okoshústűje – megnéztük, mi sül ki belőle.
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Blu-ray írót?
- Ukrajnai háború
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok