Új hozzászólás Aktív témák
-
BobChemistry
őstag
szia
az adatmentős topikban voltam eddig, liksoft mondta h kérdezzelek meg téged is
vettem egy 200GB sata maxtort és ez van vele: ilyeneket írt ki a chkdisk, hogy a fáljatribútum sérült, a fájlrekordszegmens olvashatatlan, meg egy csomó javítást végzett a fájlendszeren a win...
pénteken vettem a hdd-t, 3-adjára tudtam feltenni a wint, mert mindig belefagyott a telepítésbe (világított a hdd led, de nem történt semmi, tök kuka volt az egész gép...)
a topicnyitótól elnézést kérek -
mr_ricsi
veterán
Pl rossz a hűtése, és emiatt a chipek 10 perc alatt felforrósodnak. Vagy már korábban túlmelegedtek, és emiatt a halálukon vannak.
Ha fontos adatok vannak rajta, akkor próbálj egy vinyóhűtőt tenni alá, és nyitott gépháznál ments át mindent másik vinyóra.
Aztán kísérletezhetsz a vinyóval, hogy hűtve működik-e rendesen, meg újraformázva mi történik, stb.
Amikor eltűnik, nem kattan egyet?
A tápod mennyi idős?
[Szerkesztve] -
N.Y.P.D.
tag
Lenne Egy 80GB-os Sata 8mb caches vinyóm. Leirom h mi a gond vele:
Bios bootolásnál látja,de a win nem képes,Egyszerűen másik vinyról az oprendszer hol látja,hol nem látja rajta az adatokat,illetve kb 10 perc után,nem lehet róla a másik vinyóra másolni,mert egyszerűem '' a saját gépből'' eltűnik az vinyó ikonja. Telepidő cd se látja,nem észlel eszközt bootolás után. Jó kis xp ennyire hazavágta volna a filerendszert,vagy konkrétna mi lehet a probléma?
A másik érdekesség,h néha képes a vinyórol oprendszer bejönni,de kb 10 perc utána kihal,formázni pedig nemtom,átdefeltme a sata-t biosban patara is,de az se segített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest