- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny_L.hu
tag
No mai nap termése: megvan a bootloader, és így sikerült ráflesselni egy Clockworkmod recovery-t. Ezzel a módszerrel 80%, hogy C7-re is fel lehetne tenni, csak oda touch verziót kell keresni a fizikai gombok hiánya miatt. Az előző hozzászólásomban említett update.zip megoldást végül a gép elutasította. De CWM-el simán feltettem a Google Apps-ot.
-
Danny_L.hu
tag
Sziasztok!
Én anyukámnak szereztem ajándékként egy Maxtab C8-at. Ezen azért már több fizikai gomb van, de még nem sikerült velük előhívni a recovery-t (bár a Power+Menu gombra lefagyott, csak a reset segített rajta, nem kapcsolt többé be). Ellenben adb-ből sikerült belépnem a recovery-be (adb reboot recovery), de sok minden nincs. Ott van a zöld robotunk, fekve és felnyitva, felette egy piros felkiálltó jeles háromszög. Fogtam, nyomtam egy Volume+ gombot, Windows már pittyent is, új eszközt észlelt. ADB észlelte, hogy recovery állapotban van egy készülék és ennyi. A képernyőn semmi más nem történt, robotunk maradt úgy a műtőasztalon. Viszont, a Google Apps-t feltettem egy külső SD kártyára, átneveztem update.zip -re. Bedugtam, bekapcsoltam a kütyüt, elindult, képernyőt feloldottam és ott volt egy ablak, Firmware upgrade címmel és egy kérdéssel. Kérdezte, hogy talált egy /mnt/extern_sd/update.zip fájlt, szeretném-e, hogy futtassa és frissítsen. Egyelőre nemet mondtam neki, mert most csinálok egy biztonsági mentést a kütyüről (adb backup –apk –shared –all –f X:\mentes\helye\backup.ab (jelszó nem kötelező), visszaállítás: adb restore X:\mentes\helye\backup.ab), utána próbálkozom majd vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest