- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mlaci800
csendes tag
Sziasztok !
Feleségemtől kaptam Húsvétra egy Maxell Maxtab8-ast, persze GooglePlay nélkül. (szegény, ő nem akart nekem rosszat...!)
cutoff leírása szerint csináltam a dolgokat (Win XP-n),egészen az adb-ig, ami szintén felment, root is OK, de utána a Gapps-szal nagyon megakadtam! A system/app-ba sehogyan sem tudok írni!Az én gépemen 2.3.1 gingerbread van csak, ezzel jött.
C:\Users\Anita-Laci>adb devices
List of devices attached
0123456789ABCDEF device
C:\Users\Anita-Laci>adb root
adbd is already running as root
C:\Users\Anita-Laci>adb shell mount -o remount,rw /system
Usage: mount [-r] [-w] [-o options] [-t type] device directory
C:\Users\Anita-Laci>adb push c:\GApps\GoogleServicesFramework.apk /system/app/Go
ogleServicesFramework.apk
failed to copy 'c:\GApps\GoogleServicesFramework.apk' to '/system/app/GoogleServ
icesFramework.apk': Read-only file systemKérlek segítsetek, már rengeteg idöm ráment :-(
Köszönöm ! -
stonerzsebi
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni a maxell tabbal kapcsolatban. Már mindent megcsináltam, a rendszer látja eszközkezelőben mint Android Composite ADB Interface, de parancssorban nagyon nem...
Ott azt írja, hogy a megadott nevet (adb) a rendszer nem ismeri fel belső vagy külső parancsként, futtatható programként vagy kötegfájlként.Már vagy 100X átnéztem mindent az elejétől, lépésről lépésre, de mindig ez a vége.
Olvastam a fórumot is tovább, de semmi nem segít, ami másnak megoldotta a problémát. Mi lehet a baj??
Win7 x64-es rendszerem van.
Előre is nagyon köszi, szép napot, üdv: Linda
-
stranger2006
tag
SZia!
Nem a Google bolt érdekel:-) felrakom az app-okat anélkül is.
Az a gondom, hogy az XP nem ismeri fel, drivert kér, és a Google-félét "körberöhögi" :-(
(Magyarul: java sdk fenn, Android sdk fenn, Google usb driver fenn, rádugva a tabot keresi a drivert, aztán közli, hogy nem talál megfelelőt hozzá.) Tehát nem látszik adb eszközként a Rendszer/Eszközökben.
Mivel úgy látom, ezt megoldottátok, ezért kértem a tippet:-) -
TalkCafe
csendes tag
Nem tudom Cutoff, te milyen Win7 x64-en próbáltad ezt ilyen könnyedén, de...
64 bites Windows-on Vista óta csakis digitálisan aláírt driver telepíthető.
Az inf file (remélem, az ini csak elírás volt, mert én ini-t nem találtam a driver körül) módisításával azonban a digitális aláírást, ha volt is, tönkretettük, így a driver biztosan nem fog felmenni x64-re.
Van persze workaround hozzá.
Win7 alatt könnyen megoldható. A helyi házirendben a User Configuration\Administrative Templates\System\Driver Installation alatt a Code signing for Device Drivers beállításnál kell Ignore-ra tenni az aláíratlan driver esetére a tevékenységet. Hogy miért a user config alatt van, az rejtély. (Lehet, hogy kell neki újraindítás, vagy logoff-logon, de mivel Win8-on próbáltam, nem tudom hirtelen megmondani.)
Elvileg Win8 alatt is működik ez a módi, legalábbis a házirendben ott van a beállítás, azonban van egy sokkal csillivillibb megoldás is, ezt nem írom ide, ITT elolvashatjátok.Ezután nekem már sikerült feltenni a driver-t.
Némi szétszedés és összerakás után végre meg is jelent az eszközkezelőben a gép. Igaz nem a jelzett néven, hanem "Android Composite ADB Interface" névvel.
Ezt egy Update Driver-el, némi győzködés után, le lehet cserélni a megadott nevűre.
Nem mintha nem pont ugyanaz lenne maga a driver, de hátha fontos ez is.Nos, itt járok most.
Az adb devices parancsra elsőre nem jelent meg semmi.
Az adb_usb.ini létrehozása után (a mondott tartalommal) viszont már ment a dolog.Ja, még egy megjegyzés.
Teljesen felesleges a PATH változót változtatni. (Főleg, hogy csak emiatt kell az újraindítás.)
Sokkal kisebb munka egyszerűen belépni a C:\android-sdk-windows\platform-tools könyvtárba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest