Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
guest
veterán
A Matávval az a fő probléma, hogy előfizetnék én az ADSL-re, ráadásul náluk az Axeleronál, csak lassan már kezdem szégyellni magam, hogy nekem ilyen eszembe jutott, és szegény Matávos csókának ide kellene fáradnia, hogy 1 hónap várakozás után megmondja, hogy egyáltalán LEHET-E. Ez szolgáltatás? Mintha ők tennének szívességet, hogy havi 15ezret tejelek nekik (mondjuk az igaz, hogy mostmár ez a szolgáltatás minőségét figyelembe véve olcsónak számít a modemhez képest, mint pl. a 7ezres DVD is olcsó a 3ezres VHS-hez képest).
Csak sajna nem nagyon akar idefáradni a kedves MAtávos emberke, kábel nem lehet, mert gyenge a hálózat. :( Így hiába akarok én gyors internetet...
Ezek a ''kedvezményes'' csomagok tényleg nevetségesek az eddigihez képest, de legalább van valami... hátha nem fog ''leszakadni'' a magyar netezők fele...
Aktív témák
- CORSAIR DOMINATOR TITANIUM 32GB 2DB 6600MHZ
- G.SKILL DDR4 8GB 2400MHZ
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest