Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Nekem meg tetszik.Mindenkinek más az inger küszöbe.Két dolgot lehet tenni,tetszik megveszed, nem tetszik nem veszed.És még van még egy halmaz,tetszik neki ,de sok lesz neki a kezdő ár és vár a vásárlással egy kicsit

Nálam első napi vétel lesz.És ennél a játéknál az sem zavar ha 20k -ról indul a PC -s ár.
-
[Prolixus]
addikt
Igazad van, én írtam el, bocsánat. Szóval 4 Ark meg a Nexus. Így szerintem ki lehet találni melyik 4 faj: asari, ember, turian, salarian.
Ami még érdekes lehet, az a találkozás a többi hajó Pathfinder-ével. Nagyon remélem, hogy azok nem haraptak fűbe, aztán komoly interakcióink lesznek velük.
SZERK: Topicgazda nincs amúgy? Valaki?
Egy csini összefoglalót lassan már össze lehetne dobni.

-
S1M0N
senior tag
Az asari arca nekem sem tetszik, furcsa az előző részekben látott fajtársaihoz képest.
Amúgy tetszetős volt a videó, remélhetőleg novemberben majd többet is megtudhatunk a történetről, egyebekről is.
Várós, ez nem is kérdés, de a BioWare egyszer már eljátszotta a bizalmamat (hazudtak pl. a befejezés mechanikájáról), szóval azért kissé szkeptikus vagyok. Bár ahogy ismerem magam, úgy is első napos vétel lesz.

-
törölt tag
Köszi!
Jó de legyen ott a Femshep is, EDI meg lehetne cosplayes csaj
Vagy itt van a személyes kedvencem, ő nekem jó lenne Femshepnek 
-
törölt tag
Hát ha tele vagy dellával, akkor meg lehet oldani, kell egy telek egy hangárszerű építmény, egy profi 3D tervező csapat, esetleg profi makettesek, közösségi finanszírozás, de akkor publikus lesz, és szabad bejárás mint egy múzeumba
Ebbe és is beleszállnék, na nem pénzel mert az nincs, de pl értek a 3d grafikus munkákhoz,
belehelyezhetlek virtuálisan téged a hajóba (ez a film trükk a legutolsó munkám, ebben egy másik filmből kivágott színésznőt illesztettem be a kompozícióba), illetve jó szemem van a modellezéshez. Kellenek még elektromos szakemberek, nem árt ha éjjel teljes pompájában világít a Normandy, és működő liftek ajtók is lehetnének benne. Olyan 1-2 milliárdból szerintem meg is állna.
Ha nincs sok pénzed akkor is tudnék segíteni, de ha van cukrász ismerősöd, vagy szeretsz gyurmázni akkor kicsiben meg "építheted", ha mégis nagyban szeretnéd marad a hullám papír
-
törölt tag
-
Vistaboy
veterán
Annyival volt jobb, hogy tudtál vele ugrálni, meg a lebegőmotor segítségével könnyebb volt navigálni. De magasabb helyekre azzal sem jutottál fel segítség nélkül. Szerintem mindkettőnek megvoltak az előnyei és hátrányai. Az első részben sokkal hangulatosabb volt - legalábbis számomra -, hogy be kellett járni a felszínt, ki kellett szállni a MEKO-ból és gyalog fedezni fel a környéket. A Hammerhead esetén is volt hasonló, de ott nem szállhattál ki szabadon, csak az épületek bejáratánál. Viszont ott a lebegőmotor segítségével feljutottál az alacsonyabb platformokra is, míg a MEKO-val ez nehézkesebb volt.
Szerintem a kettőt kellene valahogy kombinálni. Legyen benne MEKO, ami nem tud lebegni, viszont a hátunkon lévő jetpack segítségével gyalogosan fel lehessen jutni magasabb helyekre is. Vagyis a járművel felfedezhetjük a bolygók felszínét, majd ha elérünk egy érdekesnek tűnő helyszínre, szálljunk ki és gyalog járjuk be a környéket. Ez lenne szerintem a legjobb megoldás.
Teljes szabadságot kaphatnánk, szabadon bejárható lehetne a terep (láthatatlan falak nélkül), bármikor ki és be lehetne szállni és gyalog bejárni a vidéket rejtett dolgok után kutatva. Persze lennének barátságtalan környezeti viszonyok is, mint az első részben, ekkor limitálva lenne, hogy meddig lehetünk kint. Esetleg megfelelő védőfelszerelés beszerzése után ezt az időt ki lehetne tolni, stb...
Csak hát ez megint olyan bonyolult lenne, amit manapság már nem mernek megcsinálni, az a divat, hogy mindent a végletekig le kell butítani, nehogy az egyszeri Pistike elakadjon és mindennek elhordja a készítőket, mert nehéz játékot írtak...
-
Fkris
őstag
Jaja, ez a hammerhead nagyon hasznos!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
L3zl13
nagyúr
Hammerhead ugyanúgy haszontalan volt, mert nem tudott elszakadni a földtől.
Az első részben elég gáz volt, hogy minden más faj repülő járművekkel közlekedik én meg max ugrálni tudok.
Mondjuk így néha azzal szórakoztam, hogy megmásszam a bolygó legmagasabb csúcsát.

Jó volna, hogy a felfedezést be/vissza tudnák hozni a játékba.
És ez alatt nem a naprendszerek összes bolygójának 100%-os végigszondázását értem hanem egy kis open world-ösítést.
Lophatnának pár ötletet a fejlesztés alatt álló űr felfedezős játékokból. (No man's sky pl.) -
tiv83us
veterán
Jo lesz az, szerintem csak kicsit megturbozzak vizualisan az utazast, mert azert valljuk be, akarmennyire is feelinges volt csaszkalni a Normandy-val a bolygok kozott, azert eleg gagyi volt a kivitelezes, a meretaranyok, a suta mozgas ide-oda, a "Reaper-uldozos" jelenetek, meg az allando ugralas a relayeken keresztul mar elegge faraszto volt. Ha valami olyasmi lesz, mint ami az uj teaserben van, hogy third personbol nezzuk, ahogyan elzugunk rendszerbol-rendszerbe, az igen pazar lenne

-
leviske
veterán
Ha nem konkrétan NEKÜNK játékosoknak szól, hanem a galaxisban szétszóródó N7-eseknek, akkor valamikor ezt még Shepnek el kellett mondania, mint az N7 ikonikus képviselőjének. Pedig Shep a haláláig soha nem volt olyan pozícióban, spectre státusz ide vagy oda.
De ha nekünk szólt, akkor meg vehették volna szájbarágósabbra a figurát egy olyan közönség előtt, akik amúgyis hajlamosak az összeesküvés-elméletek gyártására.

-
törölt tag
Igazából félig végig játszottam
Én a második résszel csöppentem bele az univerzumba, rengetegszer végigjátszottam a 2. 3. részt, így ismertem az előzményeket, de eltántorított az elavult grafika, és játékmenet ahhoz, hogy neki álljak az első résznek. Ez persze nagy hiba volt, most játszom vele, és tetszik, a 3. résznél majdnem mindenben jobb, ez a felállás, hogy nem mi vagyunk az univerzum közepe, meg nyomozgatunk, sokkal jobban bejön, mint a 3. rész poszt apokaliptikus önfeláldozós, mindenkitől elbúcsúzós, és meghalós története 
-
Chabe89
addikt
Nekem valahogy az ő hangja egyáltalán nem fejezte ki a karakter érzéseit. Ahogy mondtad olyan "katonás" és sajnos minden szöveget ezzel a monoton katonás stílussal mondott fel. Én meg amúgy olyan vagyok, hogy ahol lehet saját karaktert készíteni akkor azzal játszom és legtöbbször női karakterrel. Nem azért, hogy a seggét bámuljam, hanem egyszerűen szimpatikusabb.
-
Televan74
nagyúr
Én meg oda vagyok a női karakterekért a játékokban.Ha én játszom vele,ha NPC. Jennifer Hale hangja meg nagyon jó.

-
-
-
[Prolixus]
addikt
Akkor a User. Hát, a kérés persze nonszensz, de bíróként helyt adnék neki.

Amúgy azért gondoltam rá, mert nekem kicsit ellentmondásosnak tűnik amit magyaráz. Pontosabban el sem tudom képzelni, mit akar ez jelenteni, hogy a zeneválasztásnak később még lesz szerepe, de a játékban ennek ellenére sokkal tradicionálisabb zene lesz...jó ok, infrmációs vákuumban vagyunk, de akkor is. Legalább bökte volna ki, hogy mire gondolt.
-
Rossi
addikt
Egy olyan fajnak, ami tőlünk akár csak pár ezer évvel tart előrébb (ami feltételezi, hogy túlléptek az országok-nemzetek-kapitalizmus-stb. koncepciókon), egy barbár, önpusztító, fejletlen, alacsony intelligenciájú fajnak fogunk tűnni, és vagy megpróbálnának segíteni, terelgetni, vagy leigáznának a bolygóért, vagy esetleg szimplán le sem sz@rnának minket...
Szerintem.
BTW: I'm in the middle of some calibrations...

-
oriic
HÁZIGAZDA
Konkrétan azért mert egy részben nem lehetne rendesen elmesélni dolgokat. És arra meg semmi garancia hogy sikeres lesz a film és jöhet a folytatás.
Korábban az első kapcsolatfelvételről szóltak a pletykák, hogy azt filmesítik meg, az talán még jó ötlet lenne, de a reaper témát egy két-három órás mozifilmbe nem valószínű hogy bele lehet sűriteni.
-
törölt tag
Igen az anime gáz kicsit
Én is ezen gondolkodom, hogy újra előröl az egészet
Van már esetleg magyar sub a Mass Effect 3 DLC-khez? Egyébként erős bennem az érzés, hogy ez az új trilógia nem fogja megközelíteni a trilógia hangulatát, és tartalmilag is hagy majd kivetnivalót maga után. Egyszerűen lehetetlen 2016 végéig ezt összehozni, ha most még egy vállalható gameplay sem állt rendelkezésre az e3-ra. A 3. rész egyszerűen megismételhetetlen. Vagy úgy az egészében a trilógia. Eszelős munka, talán a világ valaha készült legjobb játék sorozata! -
törölt tag
Hallgasd meg ezt, ez nem hivatalos, de baromi érzelmes, simán el tudom képzelni a trilógiában, vagy az Andromeda-ban

-
Apollyon
Korrektor
Az sem volt tökéletes, de a két rész fúziójával simán jó lehet.
(#671) [Prolixus]: Ha nem bullshit az egész, akkor végülis mindegy, mert nem az elősztori a lényeg hanem a játék közbeni cselekmény. Folyamatában kell kiderülnie a történetnek, meg nekünk kell felfedezni watdahell van. Szvsz így a legizgalmasabb mint pl. Ilos volt.
A főszereplő nekem meg mindegy, csak legyen olyan fotogén arc mint a shepi volt, és lehessen választani férfi-nő között. Aliennel nem igazán nyomulnék.
-
törölt tag
Szerintem is a szöveg miatt nagyon jó választás egy ilyen trailerhez.
A relé kérdés is úgy tűnik megoldódott, bár várható volt, hogy ha a jövőben játszódik fejlődik a technika.
Azért reméltem, hogy 2016 első felében kijön de így sem bánom csak jó legyen.
Bár ugye ez sem biztos dátum, tovább is csúszhat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy csini összefoglalót lassan már össze lehetne dobni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)