- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Yettel topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Az iPhone 17e hátlapjával MagSafe-et kaphat a 16e is
- Bluetooth-headsetekről általában
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Tehát ez egy szubjektív premissza, ugyebár

Az igazság az, hogy Shepard nemével kapcsolatban soha semmi nem utalt egyik álláspontra sem, a Bioware ügyesen kikerülte ezt a kérdéskört. Az nyilván igaz, hogy egy ilyen szuperkatona szerepében pusztán a fizikális adottságok miatt valószínűbb egy férfi karakter, mint egy nő, azt aláírom, de ez kb. minden akciójátékra igaz: Az említett Lara Croft is kb. olyan dolgokat csinál, amit reálisan nézve egy nő sosem lenne képes (még a férfiak többsége sem, nyilván).
Amúgy Jennifer Hale az egyik legjobb (és legfoglalkoztatottabb) játék szinkronos, ennek ellenére szerintem sem kiemelkedő munkája Shepard. Mark Meer, aki elvileg tehetségtelenebb, mint ő, sokszor jobban teljesített, nekem legalábbis ez volt a benyomásom, bár igaz női karakterrel csak egyszer játszottam végig a trilógiát.
Ami engem illet, én is stock férfi Sheppel mentem mindig (kivétel a fentebb említett végigjátszást), egyszerűen azért, mert Mark Vanderloo-nak annyira karakteres arca van, hogy nálam (is) teljesen hozzánőtt az arca a karakterhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- BMW topik
- Hálózati / IP kamera
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Battlefield 6
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- 9gen induló gamer(i5-9400/RX5700XT/16gb ddr4/SSD/hdd)
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Teljesen új T-Phone Pro 5G 8/256GB Azurite Blue eladó + töltő
- NVIDIA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest