Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iOS alkalmazások
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Borzasztó jó cucc lett volna a második rész! Remélem ha egyszer feltalálják az idő utazást, valaki visszamegy, és megmutatja a marháknak, miért NE adják ki félkészem a játékot.
Minimum 1.10 es frissítés, felvenni pár arcot akik a NEXUS modokat csinálták, hogy szebbek legyenek a karakterek, (amilyenek most modokkal, minimum) és ne keljen 10000 szer vegignézni a le, és felszállás animációkat. A mellék küldiket megtizedelni, és átírni érdekesre, amelyek a történethez is hozzátesznek,
Na mindegy ezeket már sokszor leírta mindenki, de ha lenne második rész, és ezeket a is minimum, integrálnák benne, plusz belecsapnának a lecsóba a történet szempontjából... esetleg lehetne a polipmajom Angara faj helyett valami ötletesebb. Bár Jaal jó fej fickó, de mindenki olyan emberszerű.
Basszus én egy másik kontinensen sem tudnák becsajozni, mégha értem is a nyelvet, annyira mások az emberek kicsit odébb, ezek a srácok csajok meg dugnak össze vissza egy MÁSIK galaxisban
Ja és ne csak tökéletes klónok legyenek, értem hogy kiképzés, meg emberiség krémje, de se őreg, se gyerek, se egy kicsit elhízott ember. 0 életszerűség. Bár ez a trilógiában is így volt, 2db gyerek volt benne kb 
Szóval az Andromédában mindenkinek azonnal dugással kellett volna kezdenie, vagy egyszerre öregszik ki a társadalmuk. Fura, hogy ezt sehol sem olvastam hibának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Horgász topik
- Jófogás tapasztalatok
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- DELL Alienware 16X Aurora Intel Core Ultra 7 / RTX 5060 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja és ne csak tökéletes klónok legyenek, értem hogy kiképzés, meg emberiség krémje, de se őreg, se gyerek, se egy kicsit elhízott ember. 0 életszerűség. Bár ez a trilógiában is így volt, 2db gyerek volt benne kb