Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Magisk
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Aha, bocs ezt akkor nem volt időm elolvasni, utána meg elfelejtettem. Amit említesz a 2. pontban az ugyanaz amit én írok csak pepitában, persze gondolom ezért is linkelted.

Hát igen, ezek a könnyen kitalálható forgatókönyvek/magyarázatok arra, ha feltesszük, hogy ilyen páncél lesz az új játékban, lesz N7, lesz Carnifex variáns stb. És a készítők legutóbbi tárgyalt nyilatkozatai alapján ezek benne lesznek.
Őszintén szólva egyik sem tetszik. Főleg azért nem, mert egyikhez sem kell túl sok fantázia, ezek mind nagyon olcsó, nagyon könnyen kitalálható húzások lennének az írók részéről, ami eleve megkérdőjelezi a játék minőségét ilyen szempontból. Ezért is írtam, hogy valami trükkös dolgot kell kitalálni, hogy ezek a visszatérő elemek ne legyenek bullshit faktorosak (vagy simán csak erőltetettek).
A legjobban nekem amúgy ha már választani kellene az alterverzum tetszene. Csakhogy pont ez a legkevésbé valószínű, hiszen azt mondátk, hogy jóval a trilógia eseményei után járunk. Ez meg eleve feltételezi, hogy a trilógia eseményei azért megtörténtek.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max - Pitaka Lucid Blue aramid tok eladó
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- HP EliteDesk 800 G3 (USDT), i5-6500T, 8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest