- Android szakmai topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Elfogytak a Vivo X300s titkai
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Ezt az urban legend-et Drew Karpyshyn cáfolta. Ez is csak egy terv volt, a sok közül. Amikor valamelyik gamer oldal ebből hírt csinált, Drew szavaiból kiindulva (persze lehet, hogy hazudik a volt vezető író, de ez sosem fog kiderülni), egyértelműen elferdítette a valóságot.
Amúgy ebből a darj energy-s dologból az első részben alig van valami, (Ha van egyáltalán, nekem semmi nem jut eszembe konkrétan, de arra emlékszem, hogy amikor úgy játszottam végig, hogy erre figyeltem, akkor sem tudtam sok morzsát felcsipegetni), érdekes módon a zabigyerekre meg egyértelmű utalás van.
“Klencory is a rock and ice planet with an atmosphere composed of chlorine and argon. The frozen surface is mainly composed of potassium with deposits of iron.
Klencory is famously claimed by the eccentric volus billionare Kumum Shol. He claims that a vision of a higher being told him to seek on Klencory the “lost crypts of beings of light”. These entities were supposedly created at the dawn of time to protect organic life from synthetic “machine devils”.
Shol has been excavating on Klencory’s toxic surface for two decades, at great expense. No government has valued the world enough to evict his small army of mercenaries.”
szerk: Egyébként én a ME3 végigjátszása után erősen beleolvastam a kiszivárgott forgatókönyvbe, de úgy emlékszem már abban is a végül megvalósult befejezésekhez nagyon hasonló endingek voltak. Mondjuk akkoriban elég sok info kavargott a fejemben, szóval erre az emlékemre nem mernék fogadást kötni azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- Intel I5-9500T / Akciós Ár!
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest