Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Ezt az urban legend-et Drew Karpyshyn cáfolta. Ez is csak egy terv volt, a sok közül. Amikor valamelyik gamer oldal ebből hírt csinált, Drew szavaiból kiindulva (persze lehet, hogy hazudik a volt vezető író, de ez sosem fog kiderülni), egyértelműen elferdítette a valóságot.
Amúgy ebből a darj energy-s dologból az első részben alig van valami, (Ha van egyáltalán, nekem semmi nem jut eszembe konkrétan, de arra emlékszem, hogy amikor úgy játszottam végig, hogy erre figyeltem, akkor sem tudtam sok morzsát felcsipegetni), érdekes módon a zabigyerekre meg egyértelmű utalás van.
“Klencory is a rock and ice planet with an atmosphere composed of chlorine and argon. The frozen surface is mainly composed of potassium with deposits of iron.
Klencory is famously claimed by the eccentric volus billionare Kumum Shol. He claims that a vision of a higher being told him to seek on Klencory the “lost crypts of beings of light”. These entities were supposedly created at the dawn of time to protect organic life from synthetic “machine devils”.
Shol has been excavating on Klencory’s toxic surface for two decades, at great expense. No government has valued the world enough to evict his small army of mercenaries.”
szerk: Egyébként én a ME3 végigjátszása után erősen beleolvastam a kiszivárgott forgatókönyvbe, de úgy emlékszem már abban is a végül megvalósult befejezésekhez nagyon hasonló endingek voltak. Mondjuk akkoriban elég sok info kavargott a fejemben, szóval erre az emlékemre nem mernék fogadást kötni azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vanda GAMER-Pc, ASUS B560m, i5-11400F, 16GB DDR4, 1TB PCIe M.2 SSD, RTX 5050 8GB, 550W 90+, WiFi
- Kingston Fury Beast 2x8GB ddr4 2666mhz KF426C16BBK2
- OHH ! Dell Latitude 9430 Üzleti Profi Prémium Ultrabook 14" -80% i7-1265U 32/1TB IRIS Xe FHD+
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Chieftec Eco Series 600W táp eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash Shadow Pro
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest