- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
inf3rno
üzenetére
Nem, az én érvem az, hogy ha játszol vele akkor azt is mond meg miért nem csak azt, hogy mi szar, meg bugos. Főleg, ha tényleg annyira rossz számodra, de mégis van valami ami miatt folytatni "kell".
"ha nem játszol vele, mert bugos, akkor inkább kussoljál, mert hát te nem is játszol vele."
Felőlem aztán ahhoz szólsz amihez akarsz, addig nem is érdekelt, hogy tapasztalatlanul beszélsz a játékról amíg nem nekem címeztél valamit
Az már más dolog, hogy ezek a hszek a saját megnyugtatásodon kívül másra nem jók.
Nekem sincs olyanokkal vitatkozni aki csak akkor kommentel ha valamelyik bughoz tud hozzászólni, de közben meg sincs neki a játék és a "cool" videókból informálódik."a ne játsz vele, ha nem tetszik, hogy bugos,"
Ezen pedig semmi érdekes nincs, ha tényleg túl van azon az ingerküszöbön akkor várni kell vele vagy visszakellet mondani amíg lehetett, hacsak nem szereted kínozni magad.
Szerk.:
Nem is írtam, hogy vedd meg. Aha neked azok az elveid, hogy a youtube-on mit mondanak róla, gratula
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az már más dolog, hogy ezek a hszek a saját megnyugtatásodon kívül másra nem jók.