Új hozzászólás Aktív témák

• maajsz

senior tag

válasz [Prolixus] #1887 üzenetére

Nem hinném, hogy annyira bonyolult kutatás előzte volna meg az egészet, max az első rész előtt. Jelenleg ez a Kett engem nem győzött meg, prothean/collector átszabásnak tűnik erősen. Az 1-2 rész, de főleg az 1. tele van eredeti ötletekkel még akkor is ha nem akartak túlbonyolítani egy két fajt és medúzáról vagy épp elefántról mintázták. A többi viszont olyan amit kb még sehol nem láttam azelőtt. Visszatérve arra a "visszahajló" lábra, na azt vniszont sok más játékban/filmben láttam azelőtt is.
    Eddig a Normandy is jobban bejön mint a Tempest, sőt nem is igazán értem minek raktak rá szárnyat winglettel plusz előre is egyet, ami ráadásul eléggé helytelen is repülésdinamika szempontjából. Talán ez az egész arra utal, hogy több légköri bevetésre tervezték, de mivel a hajtóműve teljesen más elvű ugye mint a mai gépnek így megint csak értelmetlen.
    Az új Mako tetszik kinézetre, bár itt is elmélkedhetnénk hogy minek van, ha a shuttle úgyis kiváltja mindenben.. leszámítva a nosztalgiát meg a "vezetési" élményt. :)

Új hozzászólás Aktív témák