- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Nem hinném, hogy annyira bonyolult kutatás előzte volna meg az egészet, max az első rész előtt. Jelenleg ez a Kett engem nem győzött meg, prothean/collector átszabásnak tűnik erősen. Az 1-2 rész, de főleg az 1. tele van eredeti ötletekkel még akkor is ha nem akartak túlbonyolítani egy két fajt és medúzáról vagy épp elefántról mintázták. A többi viszont olyan amit kb még sehol nem láttam azelőtt. Visszatérve arra a "visszahajló" lábra, na azt vniszont sok más játékban/filmben láttam azelőtt is.
Eddig a Normandy is jobban bejön mint a Tempest, sőt nem is igazán értem minek raktak rá szárnyat winglettel plusz előre is egyet, ami ráadásul eléggé helytelen is repülésdinamika szempontjából. Talán ez az egész arra utal, hogy több légköri bevetésre tervezték, de mivel a hajtóműve teljesen más elvű ugye mint a mai gépnek így megint csak értelmetlen.
Az új Mako tetszik kinézetre, bár itt is elmélkedhetnénk hogy minek van, ha a shuttle úgyis kiváltja mindenben.. leszámítva a nosztalgiát meg a "vezetési" élményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest