-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus X
tag
válasz
janos666 #10474 üzenetére
FIGYELEM SPOILERES ÍRÁS!
Én mindkét tábort megértem. Amit viszont nem tudok megérteni, hogy azokat akik az új lezárásért emelték fel a hangjukat, miért nézik hülyének (sarkalatosan fogalmazva) azok, akik teljesen megelégedtek az eredeti befejezéssel. A Bioware csinálta ilyenre a bővített lezárást, nem a rajongók, tehát az, hogy kicsit szájbarágósabb lett, az mind a Bioware műve. Az elégedetlenkedők oldaláról is megfogalmazódtak értelmes kritikák. Sőt, rémlik egy youtube videó is, amelyben egy rajongó a kamerába nézve, értelmes módon véleményezte az egész lezárást.
Személy szerint az alábbi (1 év távlatából még rémlő) kritikákkal értek egyet:
- A három szín probléma: amint a játék végére értem, azonnal visszatöltöttem az állást, hogy kipróbáljam a többi befejezést. Kicsit csalódtam, amikor a videókban sok volt az egyezés, csak a villanás színe volt más.- Az univerzumot jól ismerők hibákat is felfedeztek a lezárásban (a Mass Relayek felrobbanása pl.)
- Az a magyarázat, hogy a Reapereket azért teremtették, hogy a túl fejlett fajokat kiirtsák, nehogy a saját és az összes organikus életforma vesztét okozó intelligens gépeket alkossanak (yo dawg-os mémeket alkottak erre). Én jobban örültem volna az eredeti író elképzelésének, a sötét anyagos változatnak.
- Az a nem kis félrevezetés, hogy a játék vége nem a tipikus választok A B C lehetőség közül megoldás lesz.
Ez már nem teljesen a végével kapcsolatos, de engem zavart:
- War assets pontok gyűjtögetése és az, hogy az extra videóért szükséges mennyiséget egyjátékos módban nem lehet összegyűjteni. Szerintem ezt értelmesebben és nem ennyire gyerekes módon is meg lehetett volna valósítani. Sokkal jobb lett volna, hogyha nincs ilyen explicit visszajelzés arra vonatkozólag, hogy mekkora erővel szállunk szembe a Reaperekkel (azaz mennyire csináltunk mindent megfelelően).Hirtelen ennyi ugrott be. Amennyiben valamit nem jól írtam, elnézést. Rég is volt és szerintem kár is már ezzel foglalkozni, hisz mindkét fél kapott befejezés változatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged