- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #4516 üzenetére
Hehe, nálam le volt/van tiltva az "upload gameplay feedback", így nem kapok csomagot..
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
válasz
Spectrum #4401 üzenetére
Lehet, hogy buzi vagyok, de engem annyira nem ragadott meg szekszuálisan az EDI robotcsaj, hogy az adott jelenetben észre vegyem az egyébként eléggé hivalkodó és "minőségien kidolgozott" nemi szervét.
pohár: Engem személy szerint nem zavart a lényegtelenebb részek silányabb modellezése.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Iron Funeral #4402 üzenetére
Tali képe is volt.
[link] -
FehérHolló
veterán
válasz
Cray Tyler #4380 üzenetére
Már leírtad, hogy nem követed sem a cikkeket, sem a fórumot, se semmit. Igazán jó lenne, ha ilyen peremfeltételek mellett nem fosnád magadból a féloldalas hozzászólásokat, melyben más emberek véleményével kapcsolatban "érvelsz". Teljesen értelmetlen.
Hogy pontos legyek, főként az zavar, hogy a hiányos közösségi ismereteid ellenére tele vannak a hozzászólásaid olyan általánosításra utaló szavakkal, hogy mindenki, bárki, játékosok.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Cray Tyler #4343 üzenetére
Ezek nem tételek, hanem bizonyítatlan alapfeltevések. A te agyszüleményeid, amiket ahhoz használsz, hogy levezesd az álláspontod.
Ha követted volna valamennyire a topicot, az utolsó párszáz hozzászólásban ismétlődő jelleggel olyan témákról volt szó, amik felvetése már alapban cáfolja az utolsó 4 bekezdésed - amik igazságát a "tételeiddel" próbálod alátámasztani.
Amazonra: Mekkora reklámlehetőség már!
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
válasz
tiv83us #4199 üzenetére
Ööö, Deus Ex 1 -> Plot. Ezt emlegetik a linkelt videoban, a befejezéseket hasonlítja össze a bácsi.
-
FehérHolló
veterán
Bocs, ha már volt.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Malachi #3671 üzenetére
Wikipediaban az a jó, hogy nem lehet cenzúrázni. [link]
Televan: Ha az EA kiad egy bizonyíthatóan lopott tartalommal rendelkező játékot, akkor nagyobb bajuk is lesz egy ingyenes DLC-nél és a ME rajongóknál. EA ugyanis az egyik legnagyobb támogatója a SOPA-hoz hasonló szerzői jogvédelmeknek az USA-ban.
A Bioware-rel ezt erősen meg fogják beszélni. -
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
-
FehérHolló
veterán
válasz
asuspc96 #3458 üzenetére
Nem kell legyőzni őket. Szalad jobbra, szalad balra, nyom mindkét helyen egyet és diadalittas örömöt érez. Gyorsabb vagy náluk.
Mellékesen megjegyzem, hogy az érintett helyen Insanity nehézségen egyszerre 6-ot kaptam a nyakamba, és nem vagyok teljesen biztos benne, hogy nem végtelen számú jött volna, ha kinyírom őket.A jövőre való tekintettel ajánlom a warp-ot, fagyasztást, vagy egy olyan fegyvert, ami jó a sárga csík ellen is.
-
FehérHolló
veterán
Kövezzetek meg, de nekem tetszett az utolsó 15 perc is.
Szerk.: De nem akarom ismét elindítani a derohadtszarvégevan-hogylehetvalamitígybefejezni vitát.
-
FehérHolló
veterán
Segítség!
Valóban ki kell várni a Reckoningban azt a 45 percet a ME3 bónusz fegyverért?Nem is az fáj a legjobban, hogy rohadt rossz a játék, hanem az, hogy ennyi jó ötletet teljesen el tudtak apróságokkal baltázni.
-
FehérHolló
veterán
A Reckoning Demot kb. mennyi idő végigtolni?
woland_y2k eggyel utánam: Köszi a választ!
-
FehérHolló
veterán
Há' de pontosan ugyanolyanra kellett visszacsiná'niuk, mert pont erről szó't a Lázár.
Egyébként bőven lehet, hogy az utolsó ME->ME2 marathonnál átsiklottam efölött az átalakításos dolog felett.Mellesleg aki még nem installálta, fontos lehet: Én először regisztráltam a kulcsot Originre, utána működő Origin mellett elindítottam a DVD-ről az autorun-t az installhoz. Az összes Origines előrendelős fegyvert megkaptam a páncéllal együtt. Legalábbis kiírta, hogy hozzáadta, ezek után reklamálhatok a supporton.
-
FehérHolló
veterán
válasz
GeneraL_XTX #2773 üzenetére
Kihúzta, átdugta közvetlen netre. Egyébként DMZ, vagy 80-as port forward segít.
-
FehérHolló
veterán
Nálam a ME2-ben nem lehetett arcot váltani importáltnál.
Más: Megvan a játék, vegyes érzésekkel töltött el a tranzakció. Mindenesetre látszott, hogy kapkodnak a boltban. Rengetegen álltunk sorba, mind előrendelt ME3-at akartunk.
sittes79 és hiroki: Gameshopból jövök, szerintem elfogyott az első kupac.
-
FehérHolló
veterán
Van valami pontos információ arról, hogy a teljes multi mennyiben lesz több a demonál? Hány új pálya, ellen, karakter, ilyesmi.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Vistaboy #2346 üzenetére
Nem akarunk esetleg előre azon rágódni, hogy a Doom 4-ben milyen karaktermodellek lesznek és mekkora lesz az orruk?
Olyan dolgon "akadsz ki", ami már teljesen eldőlt, néhány nap múlva biztosat tudunk róla, előtte meg úgyis mindegy. Érdemes ilyen témákról 1000+ karaktereket írni. -
FehérHolló
veterán
válasz
sherlock1 #2215 üzenetére
Hejj, ráérünk arra még! holnapig
csab991: Körülbelül a fegyverek fele nem volt benne a ME2-ben. Erősen hiszem, hogy a régieket összehangolták az újakkal.
Egy példa, hogy a Revenantba most már csak 60 golyó fér, eddig 80 volt benne. De ez a legkisebbek egyike. Szinte minden részlet más, az alapelvek maradtak. -
FehérHolló
veterán
válasz
GeneraL_XTX #2202 üzenetére
Lelkem rajta, mert diplomás szakmabeli vagyok, és tudom, hogy mire képes a man-in-the-middle. Ezért mindenkit lebeszélnék az ingyenes VPN-eken való bizalmas információ (pl. termékkulcs) küldözgetéséről.
-
FehérHolló
veterán
Előrendelő sorstársaimtól kérdezném, hogy mi ugye akármikor kapjuk meg, hivatalosan csak 9-én játszhatunk vele?
VPN-es adatlopós hókuszpókuszt köszi, de kihagyom. Sajnos nem lakik nagybácsim kinn. -
FehérHolló
veterán
San Francisco-val egyébként mi van? Nem tudták lekaparni a fáról, hogy még nem írják recovered-nek?
tiv83us: 87%-nál elfogyott a seed.
Aki nem értené a szarkazmust, annak leírom, hogy fingom nincs, hogy honnét lehet leszedni. -
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #2002 üzenetére
Infiltratorral is ugyanez a hiba.
-
FehérHolló
veterán
A grab az, amikor a fedezék mögé berántod az előtte lévő ellent, azt megpusztul. Nem csak infiltrator tud ilyet, egy ököl ikon jelzi, amikor használhatod.
tiv83us: A Capital Ship-eknek nem olyan/hasonló alakjuk van, mint a fajnak, amiből készültek? Ebben az esetben elég változatos lehet a ME3 reaper történelme.
Tehát igazat adok neked. -
FehérHolló
veterán
válasz
Malachi #2006 üzenetére
Nálunk sokszor van, hogy a 4-et élesítős feladatoknál a csapat szétválik. 3 ember összeverbuválja az ellenek zömét egy helyre, amíg egy közelharcban is jártas tag (shotis, melee-s, ilyesmi - pl. vanguard) körbeszalad élesíteni a célpontokat.
Egy random csapatban is érdemes egy hasonló helyzetet kialakítani, ha a többieket nem hatja meg, hogy te élesítenél és nem védenek. Várd meg, amíg mindenki őket lövi (ez 1-2 perc alatt össze szokott jönni), aztán fuss körbe. Az idő bőven elég erre.A felhúzás teljes figyelmen kívül hagyása a "pótjátékosok" körében sajnos divat még goldon is. A végén az evakuálás azonban elég természetes szokott lenni. Ott inkább a túléléssel van a gond, nem az elkóborolt bárányokkal.
-
FehérHolló
veterán
Nekünk is megvan a gold. Hármasban.
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #1792 üzenetére
vtomi a nyúl, bocsi.
-
FehérHolló
veterán
előtte néhány hónappal pék volt, az jobb?
Mondjuk zéróval silver duóban tovább jutottunk, mint ma négyesben, de nem baj, a szórakozás megvolt és megérte.
Most mindenesetre goldra fáj a fogam a fő karakteremmel (adept). Ha legalább 2 embernek van ingere rá innét, akkor szívesen belevágnék.tiv83us: Ha a coop-ot nem fogják a teljes játékban multiplatformosítani, akkor csesszék meg.
mrhitoshi aka Nyúl: A fenti gold felhívás rád is vonatkozik.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tibicsucsu #1710 üzenetére
elment a melee attack és a carnage is. Egyszerűen nem hatottak az ellenfélre és ammot se tudtam felvenni.
Közben meg a bal felső sarokban pörgött, hogy connecting.Mi a múltkor jelentkezett sráccal silvert duózunk, eddig a nyolcadik hullám vége a rekord.
-
FehérHolló
veterán
Valószínűleg már volt róla szó, de a hivatalos álláspont szerint a demo multijából át lehet vinni majd a rendes játékba a karaktert, tárgyakat, satöbbit?
-
FehérHolló
veterán
válasz
agressiv #1608 üzenetére
A baj leírva a te szavaiddal pont az, hogy max fényerőn sem látszik (csak nagyon halványan) az N betű, és minimum fényerőn sem látszik jól a 7-es szám. Így elég esélytelen beállítani olyan arányt/fényességet, ahol mindkettő látszik. Ráadásul ez csak a single részben jön elő, a multi (és minden egyéb játék) tökéletes. Fényerőt csökkentve a 7, növelve az N lesz "élénkebb". A kijelzőm hardveres fényerejével pedig nincs gond, de azt is végigtoltam minimumtól maximumig csak a biztonság kedvéért.
A való kérdésem az volt, hogy ez mitől lehet. -
FehérHolló
veterán
Valaki egy kis multi?
-
FehérHolló
veterán
Nálam elég furán néznek ki az árnyékok és sötét részek: [link] Növényeken jobban látszik, de addig nem akartam újra elmenni a történetben csak a shot kedvéért.
A dinamic shadows és az élsimítás kikapcsolva, szoftveres fényerő maxon.Mitől lehet ez?
Félek, hogy driverhiba, és nem lesz javítva a végleges változatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- BMW topik
- HiMedia lejátszók
- Energiaital topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest