Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Departed
őstag
Igen, a személyes szállásodon van, érdemes rákattintani, vagyis ráspace-ezni, ebben a játékban space-ezés van ezerrel
Sokmindent nem tud az űrpocok, de azt üzembiztosan csinálja ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De pont az ilyen dolgoktól, apró részletektől lesz egy játék nem elsősorban termék, hanem szívvel, lélekkel, törődéssel megcsinált remekség
Megyek is játszani 
-
Departed
őstag
Magyarországon csak magyarul (+lengyel, ilyesmi) lehet megvásárolni, ha jól tudom.
Én amúgy korlátozom kicsit magam a napi játékidőt tekintve, hogy minél tovább kitartson, annyira hihetetlenül remek játék. Az első résznél is sokkal jobb, itt minden egyes aspektust úgy érzem hogy ki kell élveznem...pl. vegyetek űrpockot, haláli

-
Departed
őstag
A poén az az, hogy nem a grafikája a játék legkiemelkedőbb része

Hanem a történet, a hangulat, a harcok, a fejlődés, a nemtom hányórányi de sohasem unalmas beszélgetés, morális kérdések, törődés a csapattagokkal...igazából naphosszat tudnám sorolni, miért életem egyik legjobb játéka a Mass Effect, és hogy mennyire király, hogy legalább 3 része volt/van/lesz
És mivel elég régóta benne vagyok a játékos-társadalomban, több száz játékot magam mögött hagyva, elég nagy szó tőlem: bravó Bioware, így kell játékot csinálni, még sok ilyet!
-
Departed
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mass Effect 2
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sokmindent nem tud az űrpocok, de azt üzembiztosan csinálja ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megyek is játszani