- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
válasz
Kassadin
üzenetére
Nekem a hidas jelent már problémát jelentett az elején. Próbáltam megkerülni, de semmi egérutat nem találtam. 4-5 gépfegyveres ember őrizte ugye, nekem pedig volt egy pisztolyom. Két próbálkozás után rájöttem, hogy a pisztoly kutyák elijesztésére remekül alkalmas, de emberek ellen nagyobb sebzést tudnék bevinni, ha fejbe dobnám vele. Ezután jött a Rambo-féle késes támadás. Minden megölt ember után mentettem.
Sajnos, ha nem tudtam először a fedezék mögül kiugorva megölnöm, akkor meghaltam többnyire. Csak az első részt vittem végig, a Csernobili harci jelenet is érdekes volt a végén. Nem elég, hogy a földön 3 oldalról lőttek, de még a helikopterből is fentről... Elfutottam az erőműig, szinte el sem tudtak találni. Jó játék volt azért a maga nevében na.
/stalker off end
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 PCi-e videokártya 2xDP, 1xDVI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos, ha nem tudtam először a fedezék mögül kiugorva megölnöm, akkor meghaltam többnyire. Csak az első részt vittem végig, a Csernobili harci jelenet is érdekes volt a végén. Nem elég, hogy a földön 3 oldalról lőttek, de még a helikopterből is fentről... Elfutottam az erőműig, szinte el sem tudtak találni. Jó játék volt azért a maga nevében na.