- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Denz
csendes tag
Sziasztok!
keresek canon eos - Sony nex állványgyűrűs átalakítót.
Valakinek van esetleg infoja, hogy kishazánkban ezt hol lehet beszerezni? köszönöm! -
Denz
csendes tag
válasz
Zozzer888 #3307 üzenetére
hello. köszönöm.
nem vagyok kifejezetten otthon a témában, de ha emlékeim nem csalnak olvastam erről valahol és törőékes mattüveg befolyásolja a fénymérést (rontja), valamint sötétedik a kereső. jól tudom?
te honnan rendelted a chip-esed? sokan kínálnak ebay-en is, de nem tudom, melyik ok és melyik éri meg még az árát. láttam 30k-ért is, fotodiox.
amúgy törőékes üveget hol tudok beszerezni? és mi angolul, hogy rá tudjak keresni?
köszönöm,d
-
Denz
csendes tag
Sziasztok, köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Egyelőre úgy néz ki, hogy a középformátumú mamiya lencséket használnám 5d-n. a felszerelés most épül (analóg-digitális keverék). később rámegyek a jobb manuál lencsékre.
az átalakító ami van a lencsékhez, nem chip-es, látom,hogy ezzel kapcsolatban különféle véleményeken vagytok, hadd kérdezzem meg, hogy a chip nélkül belőhető azért nagy biztonsággal a fókusz?
vagy érdemes rendelni? -
Denz
csendes tag
Sziasztok!
segítséget szeretnék kérni manuális objektívpark létesítéséhez.
váz : Canon 5D (mk1)
vágyott gyújtótávok:
nagylátó
50 mm
és egy portréobi (130mm körül)mindegyiknél fontos, hogy nagyon fényerősek (1.4, 1.8) legyenek (a portrénál a 2.8 elegendő lehet esetleg)
fontos,hogy ha nem is a legjobbakat, de jobbakat szeretnék vásárolni, árban a 3 db összesen 100-150 lehet.hálás lennék, ha ti, mint hozzáértők tanácsot adnátok, mert olvastam sok helyen sok mindent, de nehéz a döntés.
köszönöm.
d
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest