- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
válasz
Serius1974 #7208 üzenetére
Mivel teljesen manuális objektívekről beszélünk, nincs semmi megoldás. Maximum a focus peaking, de azt a pl5 nem tudja rendesen, művészi szűrővel megoldható nehézkesen, de nem az igazi.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Serius1974 #7206 üzenetére
Nincsen, bele tudsz nagyítani a képbe(a nagyítóval), úgy könnyebben el tudod dönteni, hogy éles-e.
-
hemaka
nagyúr
Megérkezett a Helios 77m-4, lőttem vele gyorsan pár képet. Ahogy lesz időm, kipróbálom majd kicsit jobban.
Teljesen nyitva kb. használhatatlan, egyet vagy kettőt rekeszeltem rajta általában. Szerintem egy kis élesítéssel eléggé vállalható a dolog, na meg persze némi CA takarítás után. Csak átméretezve van, alap Oly Jpeg. -
hemaka
nagyúr
Igazából néztem EU eladókat is, de nem találtam normális áron hasonlót sem. Általában 1 hónap alatt érkezik meg a cucc Kínából, megszoktam már, hogy várni kell. Addig szórakoztatom magam a meglévő objektívekkel. Meg egyébként sincs mit rátekerni az adapterre még, nézelődöm ebay-en.
MrChris: Köszi az infót.
-
hemaka
nagyúr
Ha már adapterek, ezt gondolom nyugodtan megvehetem az Oly EM10-hez?
Ha esetleg tudtok jobb eladót, vagy jobb és nem sokkal drágább adaptert, várom a javaslatokat. -
hemaka
nagyúr
Sziasztok.
MFT-re szeretnék nagylátószögű, illetve 50 mm környékén valamit. Az árról csak annyit, hogy csak szórakozni lesz, szóval ár/érték arányba jó legyen. Első mft gépem és manuálozás, szóval ehhez bevallom kb. semmit nem értek, de hamarosan utána olvasok.Helios 44-es típusúakat néztem, de azokból elég sokféle elnevezéssel futnak, amiket nem igazán tudok hova tenni, de láttam vele készült képeket és egyáltalán nem voltak rosszak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest