- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
MrChris #4601 üzenetére
Üdv
A Canon EOS-M AF lassulására van-e szoftveres javítás,elvileg ez? -
jeni
félisten
válasz
gcsikos #2250 üzenetére
ahol ez a szöveg van ott azon a képen Klasszikus börze jelenet, most a fiatal eladó magyaráz az idős vaku „kortársának” a nő feje takarásban van ő a volt a melóhelyemen a főnöknőm
(Margónak hívják,a férjének segít,hétvégeken a "Pecsában" vannak)
az öreg urat én is láttam ,szinte mindegyik standnál kérdezősködött -
jeni
félisten
válasz
Gorbesz #2243 üzenetére
ott voltam de nem nagyon volt választék.
Pentax,Nikon, Canon és Olyk-ból voltak régebbi lencsék akár manual obikból is.
Ami a Pentaxot illeti,a régebbi objektívból amit ott láttam az a Pentax manual 2/50mm.
Valami Pentax FA 38-70mm obit is láttam.Amit kaptam találtam ott, az egy Chinon (Pentax) bajonett vég-re csavarható gyári hátsó sapka.
Láttam még Pentax BG-4 markolatot 17500 Ft-ért de annak a kapcsoló funkciója egy állású volt.Nem vettem meg. Valami Hotfix néven. -
jeni
félisten
válasz
Mr.Csizmás #2239 üzenetére
én a második tulaja vagyok a váznak,így lehet,hogy el van állítva az előző tulaj által a saját ízlésesre a beállítások közt.
-
jeni
félisten
Szia
Tudtok valamilyen híranyagot,elérhetőséget olyan címmel,hogy manuál objektívek használata digitális vázon?
Internetes elérhetőség,stb...
Akár könyv formájában is érdekel.Pentax K7 vázon használva szeretnék belerázódni egy Chinon MC 1,4 50/mm rejtelmeibe.
Tegnap próbálkoztam de kínlódtam vele. -
jeni
félisten
Köszi az információt
-
jeni
félisten
Sziasztok
Kérdésem az lenne,hogy lehet e használni a Chinon 1:1,4/50mm manual obit Pentax DSLR vázon károsodás nélkül,vagyis hozzá ér a tükör az obihoz másképpen fizikailag nem-e érnek össze?
27e.Ft-ért kihálja egy illető,de esetleg oda adja váz nélkül is az obit.(16e.Ft körüli áron lenne)
Szerintettek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest