Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Hét évig frissül az új iQOO
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
Igen, azt is néztem. Meg ebay-en kb 4 yashicat buktam el. Planarra mindenki azt mondja, hogy nem kell rekeszelni, éles nyitva is és a bevonata ami miatt érdemes venni.
Jelenleg ezek közül mazsoláznék, de nagyon meg vagyok lőve, mert 30-40 között már tényleg komoly af-es üveget is kapok majd ha hozzáteszek még egy kicsit. Aztán lehet leszokom az MF őrületről és itthon eladni egy manuált úgy hogy ne bukjak rajta nem lehet egyszerű. Legalább is látom sokszor mennyi ideig hirdetik.
Revu
Minolta
Yashica
Super-Takumar ebből van egy smc is 36-ért.
Planar
OlympusPl utolsó Oly nekem teljesen nem mond semmit. Nem hallottam egy ismerősömtől se hogy használná. Ami semmit nem jelent de na....Ezek alapján ti mit húznátok, hogy feleslegesen ne verjek el akkor 30-40et.

Szakmailag nem tudom megindokolni de én is érzem hogy nem teljesen kerek ennyit költeni manuálra, azert balfkodok ennyit....
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos fejegységek
- Parkside szerszám kibeszélő
- RAM topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő