-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakb
őstag
válasz
Gulyopapa #3083 üzenetére
Az SMC Takumarok állítólag nem rosszak, de itthon alig ismertek, és ebay-en sem valami olcsók: [link].
Flektogonból van olyan, ami állítólag jó, de egészen röhejes összeget remélnek értük általában.
Ilyesmiken én is gyötörtem magam egy darabig, aztán arra jutottam, hogy dugja fel magának mindenki a túlárazott manuál cuccait, és inkább veszek jelenleg is gyártott, vagy legalábbis raktáron lévő üvegeket.
A Canonnak van 2.8/28-as és 2/35-ös EF obija, igaz, azok inkább 60 k körül vannak újonnan. Tapasztalatom nincs velük, olyan sokáig nem voltam canonos.
Ha UWA kellene, akkor lehet, hogy Walimex/Samyang 2.8/14-re érdemes gyűjtögetni/vadászni.
Végső esetben meggondolandó egy IS II-es kitobi. Szerintem egyáltalán nem rossz a rajza.
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple Watch
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest