- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
veterán
a g1-et már használtam egyszer. egy fotózásra elhozta haverom minolta minolta 1.2 100mm obival. Nagyon tetszik a képe. először azt is szerettem volna. de ahogy megláttam a P1-et belezúgtam Én is
Nem tudom a keresőt mennyire hiányolnám, eléggé hozzá vagyok szokva. De itt a hordozhatóság is előny lenne, mert pl felcsavarnám az egyik nokkort rá és ott figyelne a táskában mindig. a sonyk nem tudom milyen árban vannak, egy ismerősöm most vett nex 5-öst. Ő nagyon dicsérte. de ér annyival többet ...?
köszi a válaszokat.
-
Elektrosokk
veterán
sziasztok.
kedvet kaptam egy másodhéphez ami szinte mindig Nálam lenne. amit kinéztem olympus EP1, panaG1, vagy sony Nex. video nem érdekel. melyik a leginkább ideálisabb ha manuális obit is használnék néha ? főleg Nikonok vannak. abból van af is, de pl van miolta lencsém is..
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) -Újszerű-
- Olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Sony FE 24mm 1.4 GM
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest