Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Sracok, koszonom a topiknak, hogy kedvet hoztatok a manualozashoz. Szmena8-at leszamitva eletemben eloszor probaltam vegre rendesen ki egy Pentacon 135/2.8-at (amelyik F32-ig megy, nem a max F22-es verziot) EM5-el. Mokuskolykot setaltattuk a parton, csinaltam osszesen 71db kepet, most mentem at az adagon es nagyon meglepodtem, hogy csak 26db kukas bemozdulas, rosszhelrement a fokusz.
Oszinten megmondva en ugy kb 5-10%-os kihozatali ratat tippeltem volna, vagy meg annyit sem. Kis odafigyelessel teljesen hasznalhato, nemcsak statikus temakra.
Most vacsi, utomunka talan ma este, de majd teszek be ide linket a leendo flickr albumba
Ja, az adapter egy egyszeru K&F Conceptes M42->m43 adapter az amazonrol. Van meg kolcsonbe egy Helios 44-2 is, azt nem tudtam kiprobalni eles korulmenyek kozott, meg a Nikon ->m43-at sem most az 50/f1.8 AF-D-vel.
udv
b
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest