Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
masterful87
üzenetére
4/3-on manuáloztam chip, mattüveg, de volt egy tartomány amit élesnek vett a chip is meg én is, közben meg még sem. Ezt úgy lehet érteni, hogy egy portrénál pont nem lett éles amit szeretnék, éppen csak nem került bele a szeme, nem hogy még pontosan a közelebbi szemére
A filmes Olympus OM keresője óriási, az egyik legnagyobb, meg törőék, azzal lehet élesíteni, hozzá képest a croppos dslr-ek nevetségesen kicsik, FF dslr-be még nem néztem, de a többit végigmustráltam, 7100-t is. Meg a blende beugrasztás se rossz, élesítéskor nyitva, legkisebb a sík és csak expókor ugrik be.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- Arc Raiders
- PlayStation 1 / 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (Sony E)
- Eladó ILCE-7M3K (Sony A7 III + 24-105G kit) nagyon keveset használt!
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 560 / 4200 expoval )
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A filmes Olympus OM keresője óriási, az egyik legnagyobb, meg törőék, azzal lehet élesíteni, hozzá képest a croppos dslr-ek nevetségesen kicsik, FF dslr-be még nem néztem, de a többit végigmustráltam, 7100-t is. Meg a blende beugrasztás se rossz, élesítéskor nyitva, legkisebb a sík és csak expókor ugrik be.