- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
"Akármennyire fura is, de azt hogy meddig tudod eltolni az iso-t egy adott vázon, az bizony az objektívtől is függ. Hiába van pl. F1,4-es Revuenon obid, ha az olyan lágy képű, hogy nyitva szinte használhatatlan. Vagy ha mégis bevállalod egy kevés fényes magas isos képnél az F1,4-et vele akkor az utómunkától (élesítés, keményítés) miatt lesz sokkal zajosabb, mintha azt mondjuk azonos paraméterekkel egy PL 25/1,4-gyel lőtted volna meg"
No pedig ezzel most olyant írtál, ami tényleg elgondolkoztatott rendesen, mert bizony én is tapasztaltam, sőt, mindenféle utómunka és élesítés nélkül is zajosabb képeket kapok revuval néha, mint egy jobb obival valamiért
Csak nem tudom ez egy ilyen mitakonra mennyire érvényes. Akármennyire fura, de ha PL 25/1,4-et nem is, más jó minőségű drága natív obikat használtam már párszor, no meg manuálok között is van különbség
Ja és ott a sigma 60-am persze...
A vitákat amúgy bírom csak egyes userek hangneme nem tetszik ilyenkor, asszem tegnap is volt valami manuálos téma odaát, ha picit görgetsz te is látni fogod, direkt nem segítettem nyilvánosban az egyik kollégának, mert nem akartam bajt, láttam hogy megint "megmondták páran a tutit". Asszem inkább a topikot is kerülöm egy ideig, sértődékeny tudok lenni ha állandóan lekezelnekMásképp semmi gondom nincs egyik kollégával sem, sőt, de az ilyesmit nem tolerálom, lehet az én bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Battlefield 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Itt a Battlefield 6, óriási az érdeklődés
- Amazon Kindle JailBreak
- Anime filmek és sorozatok
- Windows 10
- További aktív témák...
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest