- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple Watch
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav
tag
Sziasztok
Ma vettem egy K100D-t, és egyből a heliossal álltam neki tesztelni. A fókuszvisszajelzés megy, bár az elején rá kellett jönni hogy mit kell hozzá beállítani, és ez is a custom menüben van(Mint a Use aperture ring), a neve vmi S objektívekkel kapcsolatos fókuszos dolog. Fényt csak Av módban mér, tekerem a rekeszt és megjelenik a hozzá tartozó idő.
Egyébként hirtelen felindulásból vettem a gépet, mert először szereztem egy KM42 adaptert, azt lepróbáltam egy boltban, de ott azt mondták szorul, na akkor csiszolópapírral legyalultam az oldalát, de pentaxom nem volt hogy ellenőrizzem milyen lett, hát pár hónap tépelődés után vettem egy MZ50-t, amin az adapter jól szuperált, csak az egyik alkalommal kiszedéskor sikerült a kiszedővel lerágni a műanyag bajonettből egy darabot, és így az adapter jobbra-balra mozog, nagyon idegesített mert nem volt olcsó a gép,(Szerencsére ez a K obikat nem érinti, azok máshogy rögzülnek) aztán másnap (azaz ma) fogtam magam és elugrottam egy K100D-ért, mondván annak fém bajonettje van, abban nem tesz kárt, és csakugyan, bejött. Az MZ50-hez kaptam egy Tamron 28-80/3.5.6-t, így már csak vázat és kártyát kellett vennem.
Végre én is beléptem a digitális táborba!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Borderlands 4
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest