Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
HollyBoni
üzenetére
ma leporoltam a jó öreg helios-t, és újra beleszerettem, szal most ráforrt a vázra, zuiko-t hanyagolom egy kicsit...
jóval több utómunkát kér, sőt sokx helyrehozhatatlanul elk*rja a képet, mégis öröm vele képelni. A bokeh nagyon krémes, éles labdákot szinte lehetetlen belőle előcsalogatni...persze a zuikot még mindig jobban szeretem, de most is az a véleményem, hogy egyik ötvenest a másikkal nem lehet leváltani sztem, ha manuálokról van szó...vagy legalábbis nem érdemes. Jelenleg 3 darab 50-esem van, és mind használom, a képi világuk, stílusuk annyira más, simán megférnek egymás mellett. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) Camo Edition
- Fujifilm GFX 50S II / kevés expóval + garanciális /
- Insta360 X4 garanciális - 8K 360 akciókamera
- DJI Pocket 2 akciókamera (Not for Sale verzió gyártói sample)
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 560 / 4200 expoval )
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
jóval több utómunkát kér, sőt sokx helyrehozhatatlanul elk*rja a képet, mégis öröm vele képelni. A bokeh nagyon krémes, éles labdákot szinte lehetetlen belőle előcsalogatni...persze a zuikot még mindig jobban szeretem, de most is az a véleményem, hogy egyik ötvenest a másikkal nem lehet leváltani sztem, ha manuálokról van szó...vagy legalábbis nem érdemes. Jelenleg 3 darab 50-esem van, és mind használom, a képi világuk, stílusuk annyira más, simán megférnek egymás mellett.