Hirdetés
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav
tag
Miközben keresgéltem hogy az M42 zenitarra lehet e nikon vagy pentax bajonettes hátlapot szerezni, (nem találtam), belebotlottam ebbe az oldalba:
http://cpicture.net/zenitar/index.html
Itt egy nikonos zenitart rendelt az ürge, de egy kissebb gyártási hibával kapta ezért alapállapotban nem volt végtelen. Szerencsére könnyen orvosolható a hiba. Bár egy elég kicsi csavarhúzókészletre azért szükség van hozzá.
Nézegettem a német ebayen zsír új zenitar 16-osokat és azoknál (legalábbis a berakott képeken) ugyanez a hiba volt, hogy a fókuszgyűrű nem forog el a végtelenig.
Nem drágák, a K és N bajonettes változat 30K körül van. Még egy vállszíjas tok is jár hozzá!+Színszűrők. Persze mire az oroszoktól ideér, addigra rakódik rá némi költség, de lehet h akkor is megéri, főleg ha megválok az m42 változattól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Lexus, Toyota topik
- LG LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest