- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- Nagy csokor frissítéssel kíván jó hétvégét a Samsung
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Elindult az Android 16 alapú Nothing OS 4.0 nyílt bétája
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav
tag
Miközben keresgéltem hogy az M42 zenitarra lehet e nikon vagy pentax bajonettes hátlapot szerezni, (nem találtam), belebotlottam ebbe az oldalba:
http://cpicture.net/zenitar/index.html
Itt egy nikonos zenitart rendelt az ürge, de egy kissebb gyártási hibával kapta ezért alapállapotban nem volt végtelen. Szerencsére könnyen orvosolható a hiba. Bár egy elég kicsi csavarhúzókészletre azért szükség van hozzá.
Nézegettem a német ebayen zsír új zenitar 16-osokat és azoknál (legalábbis a berakott képeken) ugyanez a hiba volt, hogy a fókuszgyűrű nem forog el a végtelenig.
Nem drágák, a K és N bajonettes változat 30K körül van. Még egy vállszíjas tok is jár hozzá!+Színszűrők. Persze mire az oroszoktól ideér, addigra rakódik rá némi költség, de lehet h akkor is megéri, főleg ha megválok az m42 változattól.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro Creator Kit - HERO 13/12/11/10/9 akciókamerákhoz
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- DJI OSMO Mobile SE stabilizátor
- GoPro HERO 11 Black akciókamera - Creator Edition +sok tartozék
- Sony A7 III Fullframe kamera, Smallrig, Portrémarkolat, 20eexpo
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Watch GT 5 // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest