Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Várj! Mielőtt szétszednéd. Nem ismerem a canon obikat, ezt előre bocsátom. A nikon F bajonettes obiknál kézzel is be lehet ugrasztani a blendét. Egyébként is az egész vezérlése mechanikus. Most kaptam egy Vivitar nagylátószögű obit, ami árukapcsolásként jött egy vázzal. Az az obi nem zárt tökéletesen. Azaz a blendék nem mindig ugrottak be elég gyorsan. Kézzel egy kicsit játszottam vele, pár százszor kézzel megmozgattam a blendebeugrasztó kart, és hülyén hangzik de úgy írom ahogy értem, ''bejáródott'', ''bekopott''. Szerintem évek óta nem használták ezt az obit. Most szépen működik.
Szerintem az legyen a legeslegutolsó, hogy szétszedetsz egy obit. Ha a lencséket is kiveszik, majd visszateszik, az már nem objektív utána. A blendék meg olyan szépen vannak összefűzve, hogy ember legyen a talpán aki össze tudja rakni egy szétszedés után.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest