- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kedvezőbb áron újráz a Vivo Pad3
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Ne vegyetek Yashicor 35 F2.8-as M42-es obit DSLR-re. Egy fos a minősége, főleg a képszéleken. Ilyen pocsék rajzolatot még ultrakompakton sem láttam. F11 környékén kezd el rajzolni valahogy a kép közepén de a széleken továbbra is borzalmas. Olyan, mint ha valami idióta szoftveres effekttel lenne mosva, de nagyon trágya minőségben. Nem tudom, filmesen mit művel de DSLR-en iszonyú pocsék. Egy fa lombjában nem lehetett elkülöníteni a leveleket egymástól. Majd teszek fel képeket, csak hogy szörnyűlködhessetek és akinek kitobija van és megszokásból szidni szokta, az örüljön, hogy milyen klassz minősége van az árához képest pedig mennyivel rosszabb is lehetne. A 18-55 EF-S agyonveri a 35-ös fix Yashicort fényerő kivételével mindenben, de egyszerűen értelmetlen kinyitni a blendét addig mert pocsékságban vetekszik egy bemozdult kép minőségével. Most először fürödtem be obival, szerencsére nem került sokba, talán el lehet adni bukta nélkül egy filmes gépesnek, vagy a Soós Fotó beveszi bizományba. De tanulságos volt. Legalább már ilyet is láttam testközelből és tudom, mire kell figyelni legközelebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mozilla Firefox
- DUNE médialejátszók topicja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Iqos cigaretta
- sziku69: Szólánc.
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest