- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Ne vegyetek Yashicor 35 F2.8-as M42-es obit DSLR-re. Egy fos a minősége, főleg a képszéleken. Ilyen pocsék rajzolatot még ultrakompakton sem láttam. F11 környékén kezd el rajzolni valahogy a kép közepén de a széleken továbbra is borzalmas. Olyan, mint ha valami idióta szoftveres effekttel lenne mosva, de nagyon trágya minőségben. Nem tudom, filmesen mit művel de DSLR-en iszonyú pocsék. Egy fa lombjában nem lehetett elkülöníteni a leveleket egymástól. Majd teszek fel képeket, csak hogy szörnyűlködhessetek és akinek kitobija van és megszokásból szidni szokta, az örüljön, hogy milyen klassz minősége van az árához képest pedig mennyivel rosszabb is lehetne. A 18-55 EF-S agyonveri a 35-ös fix Yashicort fényerő kivételével mindenben, de egyszerűen értelmetlen kinyitni a blendét addig mert pocsékságban vetekszik egy bemozdult kép minőségével. Most először fürödtem be obival, szerencsére nem került sokba, talán el lehet adni bukta nélkül egy filmes gépesnek, vagy a Soós Fotó beveszi bizományba. De tanulságos volt. Legalább már ilyet is láttam testközelből és tudom, mire kell figyelni legközelebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest