Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
válasz
DasH_001
üzenetére
Régi zoomom kettő van: ez a Zuiko, illetve egy Tamron 80-210 3.5-4. Ez utóbbi családi örökség - nem egy nagy durranás, de elfogadható
A Zuiko-t nagyon szeretem, összehasonlítottam már a Sony Zeiss 24-70/4-gyel, és rajzolatban nem vallott szégyent, sőt! Persze a bevonat nem olyan kontrasztos (cserébe van részlet az árnyékokban), és valószínűleg a fent említett ellenfényes helyzetben is elvérzik... de imádom használni, mert könnyű, kicsi, és nem utolsósorban elég jól mutat az OM2n vázon
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Osmo Action 2 Dual Screen +Power Combo akciókamera rengeteg tartozékkal
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. (2220 / 4250 / 5800 expoval)
- Eladó tökéletes állapotban lévő Nikon D3200
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 560 / 4200 expoval )
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A Zuiko-t nagyon szeretem, összehasonlítottam már a Sony Zeiss 24-70/4-gyel, és rajzolatban nem vallott szégyent, sőt! Persze a bevonat nem olyan kontrasztos (cserébe van részlet az árnyékokban), és valószínűleg a fent említett ellenfényes helyzetben is elvérzik... de imádom használni, mert könnyű, kicsi, és nem utolsósorban elég jól mutat az OM2n vázon