Hirdetés
- iPhone topik
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Szten Márs #1104 üzenetére
Galériám még nincsen!
Hogy miket fényképezek, hát ügy tűnik a természetfotózás jön be eddig a legjobban egy jó kis kirándulással (nem is biztos, hogy távlati tájkép, lehet, hogy inkább kisebb növény, esetleg állat kompozíció). Emellett a városi fotózással is kacsingatok, egy-egy érdekes pillanat a városban, vagy esetleg utazások folyamán.
A 28-asomat templomi fotózás kereteiben teszteltem, hát szerintem szépen teljesített, csak nekem kell fejlődnöm.
A fények, vagyis színek nagyon bejöttek és a fényerő az is tetszett. (persze közel sem felnagyított nézetben pixelvadászkodtam....)Én is az 50/1.7 M-et gondoltam kezdetnek, mivel általában a váz M állásában fényképezgettem (kivéve a fénymérés tesztelése folyamán, mikor exposorozatot készítettem). Így a zöld gombbal mértem fényt. Annyi előnye volt, hogy a vázról állítottam a blendenyílást nem az obin. De erről le tudok mondani ekkora felárért.
Hogy miért adom el? Mert nem használom ki (elhamarkodott döntés volt) és az árából inkább veszek fixet, hiszen ezek miatt döntöttem egy DSLR mellet. Mindenképpen manuálisan szeretnék fókuszt állítani ezért már rendeltem egy törőékes (v. mérőékes - nem tudom mi a különbség) mattüveget. Erre még kíváncsi leszek, hogy megjön-e és jó lesz-e... Majd ha már nem csak vágtában lövögetek és meg van egy megfelelő "obipark" akkor analógot szeretnék és filmre fényképezni...
Egyébként az alábbi obiparkot tervezem: 28 (már megvan), 50, 135, 200 (ez majd egyszer)
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS R8 full-frame fényképező 16mm f/2.8 STM tájkép objektívvel (újszerű, garancia, biztosítás)
- Szinte Új Sony a6400 Szett (2024-es, 3300 expo) + Rengeteg Extra!
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest