- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én elmondom hogyan csináltam de ki fogtok hangosan röhögni valószínű.
Én egy Wines megosztást tettem ki a fájlkezelőbe.Mivel az eddigi összes KDE alatt a Dolphin nekem a Hálózatok-ba egy árva valamit sem talált,, viszont a Thunar a Mintek alatt bedarálta az egész hálózatot, telepítettem egy Thunart.
Rányomtam a Hálózatok, workgroup, itt pl. a melóhelyemen szépen látszik a 3 Wines gép és a 2 nas.
(a Win ugyanitt kilistázza az összes telefont meg okostévét is de ne legyünk telhetetlenek)
A Thunarba beléptem a Wines gép megosztásába, bekérte a jelszót, bepöttyöztem hogy örökre jegyezze meg, ne csak a munkamenet végéig.
Belépett a wines gépbe, az elérési utat kikopiztam,smb://desktop-6vngish/downloads/
A KDE Dolphinba a Hálózatokba nyomtam egy Add network folder-t, ott a windows-t, de van ftp, webdav, ssh, adtam neki nevet, orhazas_win.
A kiszolgáló és a munkamappa az a Thunarból kikopizott elérési út, azaz
kiszolgáló:desktop-6vngish
munkamappa:downloads
És szépen betett egy linket a wines könyvtárról, én meg azt szépen továbbítottam a Helyek oldalsávba.Azt nem tudom hogy ez így helyes, nem helyes, de amire nekem kell, a wines pc és az én Kubuntus gépem között ide-oda lehet másolni fájlokat és ez nekem tökéletesen jó így.
Ha valaki elmondja hogy a Dolphin miért nem lát semmit, a Thunar meg lát szinte mindent a hálózaton, azt megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged