- Yettel topik
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
leviske #1039 üzenetére
Az alap, amihez viszonyítani lehet és célszerű az Arch. Az Arch stable ága egyenlő a Manjaro unstable ágával, ami után van még egy testing, majd a Manjaro stable. Az átfutás a két véglet között változó, lehet 2-3-4 hét is. Az unstable ág nem javasolt, de a testingre bátran válthatsz, nekem az otthoni azon van, csak a munkahelyi stable. Nem PPA van, hanem az AUR, ott is érdemes körülnézni, illetve lehetnek egyéb, külső tárolók is (akár személyes is, mint a PPA), de nem sokat találtam eddig, a fentiek lefedik az igények 99,9%-át.
-
BoB
veterán
válasz
leviske #1033 üzenetére
Sandboxban futnak a flatpak appok és nincs jogosultságok alapértelmezés szerint csak a home mappádat elérni (meg tmp-).
Egyszeri alkalomra:
flatpak run --filesystem=/eleresi/ut com.dropbox.Client
Véglegesen beállítani:
flatpak override --user --filesystem=/eleresi/ut com.dropbox.Client
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged