- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #692 üzenetére
Pontosan ahogy mondod, sima MBR mód. De amíg ezt az uefi izét nem engedélyeztem a Manjaro telepítőbe, addig a telepítés bár rendben lefutott, a kész oprendszer képtelen volt bootolni, grub se volt. Miután megcsináltam amit kért, bebootolt de ahogy írtam gyalu az adatpartícióm, és a grub ezekután semmilyen módon nem volt hajlandó tudomást venni a win10-ről.
A data partíció nem gond, éppen most húzok át 450gigát az otthoni gépról, amúgy feladtam a Manjarot.
Ráment a szabadnapom ma reggeltől, megpróbáltam minden a neten fellelhető grub javítást, terminálba szerencsétlenkedtem 3 órát, már a SystemRescue is be lett vetve de az arch valami külön állatfajta.
Felrántottam egy Mint Tara-t és ez tökéletes, megvan a W10 is, semmi baja szerencsére, azon kívül hogy nyavajog a mentési utak miat amik az adatpartíción voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vicces képek
- Milyen egeret válasszak?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest