Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
amúgy ti milyen browsert használtok?
-
Xmodule
őstag
nektek van firefox 3 rc2 vagy rc1? nem nagyon találok hozzá rpm -et.
-
Xmodule
őstag
Köszi. Egy kis google után találtam egyet mandriva2008.1 re Unrar rpm
Hátha másnak is kellene. -
Xmodule
őstag
Ti RAR -t mivel csomagoltok ki? Nekem a Krusader nem támogatja a rar -t.:S
-
Xmodule
őstag
a proglémát megoldottam. semmi köze nem volt a xorg.conf filehoz. a lényeg a "compositing-server" és a "compositing-wm" ban volt keresendő. Itt ugyanis ki kellet kapcsolni ezt a 3d támogatást így ujra belépett rendesen. most vissza kapcsolhatnám de xgl nélkül nem valami gyors a compiz.meg amugy sem annyira érdekel.
-
Xmodule
őstag
Hu nagy gáz van. A 3d beállitásoknál a compiznál nativról átállitottam Xgl re.most meg csak egy fehér képernyőt látok semmi mást. Kocka is van meg minden. De nincs kép. hogy tudnám vissza állitani?
-
Xmodule
őstag
Jó az Mplayer köszi!
-
Xmodule
őstag
Sziasztok. Ma tettem fel a Mandriva 2008.01 - et. Nagyon megörültem mikor már a livecd bootnál az nvidia logo üdvözölt. Amugy semmit nem kellet állitani minden megy frankon. Eddig ilyen linux disztro még nem volt a gépemen. Ti milyen movie playert használtok? Mert én pl az avi+felirat lejátszását csak a VLC vel tudtam megoldani viszont ott meg ha beletekerek akkor eltűnik a felirat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest