- iPhone topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Bemutatta a Tecno a Pova Curve 2 5G-t
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkbla
senior tag
rpm csomagokat sokféle helyről leh lehet szedni, volt h én is 8 külömböző helyről szedtem le , és 1 működött közülük. A csomagfüggőségekkel valójában én is szívok, mert nekem nincs otthon internetem, tehát ha kell vmi akkor nem tudom azonalla leszedni, megnézni megcsinálni utánajárni h mi a gond... egyébként én nem használok semmi extra programot.... fél internet... volt amikor egy program vagy 20 függőséget magával akart rántani, azt hittem h legalább egy cdnyi anyag, de kideült h csak 8-10 mega az egész... szóval nem olyan sok, de sztem a mandrake a függőségek kezelésében nagyon jó, eddig nem volt velük semmi gondom, csak h néha tényleg a netről kellet letölteni pár cuccot, felraktam, és ment. Én innen szoktam rpmeket felrakni: [L] http://rpmfind.net/ [/L]
nem azt mondtam h ne kérdezz semmit csak sok fórumba (jogosan) hozzávágják az meber fejéhez h RTFM (Read The F*cking Manual), bevallom h volt amikor nekem se sikerül ez alapján eredményt elérni... ez van. ezért vannak a fórumok, kérdezz nyugodtan, csak ne lepődj meg ha azt mondják h olvasd el a manualt.
Egyébként, mi is a problémád, mit nem sikerült felraknod?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs