- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- iPhone topik
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkbla
senior tag
rpm csomagokat sokféle helyről leh lehet szedni, volt h én is 8 külömböző helyről szedtem le , és 1 működött közülük. A csomagfüggőségekkel valójában én is szívok, mert nekem nincs otthon internetem, tehát ha kell vmi akkor nem tudom azonalla leszedni, megnézni megcsinálni utánajárni h mi a gond... egyébként én nem használok semmi extra programot.... fél internet... volt amikor egy program vagy 20 függőséget magával akart rántani, azt hittem h legalább egy cdnyi anyag, de kideült h csak 8-10 mega az egész... szóval nem olyan sok, de sztem a mandrake a függőségek kezelésében nagyon jó, eddig nem volt velük semmi gondom, csak h néha tényleg a netről kellet letölteni pár cuccot, felraktam, és ment. Én innen szoktam rpmeket felrakni: [L] http://rpmfind.net/ [/L]
nem azt mondtam h ne kérdezz semmit csak sok fórumba (jogosan) hozzávágják az meber fejéhez h RTFM (Read The F*cking Manual), bevallom h volt amikor nekem se sikerül ez alapján eredményt elérni... ez van. ezért vannak a fórumok, kérdezz nyugodtan, csak ne lepődj meg ha azt mondják h olvasd el a manualt.
Egyébként, mi is a problémád, mit nem sikerült felraknod?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs