- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkbla
senior tag
rpm csomagokat sokféle helyről leh lehet szedni, volt h én is 8 külömböző helyről szedtem le , és 1 működött közülük. A csomagfüggőségekkel valójában én is szívok, mert nekem nincs otthon internetem, tehát ha kell vmi akkor nem tudom azonalla leszedni, megnézni megcsinálni utánajárni h mi a gond... egyébként én nem használok semmi extra programot.... fél internet... volt amikor egy program vagy 20 függőséget magával akart rántani, azt hittem h legalább egy cdnyi anyag, de kideült h csak 8-10 mega az egész... szóval nem olyan sok, de sztem a mandrake a függőségek kezelésében nagyon jó, eddig nem volt velük semmi gondom, csak h néha tényleg a netről kellet letölteni pár cuccot, felraktam, és ment. Én innen szoktam rpmeket felrakni: [L] http://rpmfind.net/ [/L]
nem azt mondtam h ne kérdezz semmit csak sok fórumba (jogosan) hozzávágják az meber fejéhez h RTFM (Read The F*cking Manual), bevallom h volt amikor nekem se sikerül ez alapján eredményt elérni... ez van. ezért vannak a fórumok, kérdezz nyugodtan, csak ne lepődj meg ha azt mondják h olvasd el a manualt.
Egyébként, mi is a problémád, mit nem sikerült felraknod?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Gumi és felni topik
- Háztartási gépek
- LEGO klub
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - 0429AB
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest