- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Android szakmai topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
erhas01
tag
udv: mindenkinek
fennt van 9.2. hurra.
kerdes:
az egerem olyan, mint a villám,
nem akar bal, scroll, jobb kent mukodni.
vizszintesen fel le megy a kep. fuggolegesen, akkor meg nem mozdul az ablak tartalma.
nem gondoltam volna, hogy 8 ora alatt vegez a telepitessel.
udv: erhas01 -
Cathfaern
nagyúr
A gentoo-hoz képest a debian egy leányálom egy kezdő számára :) Ha az MDK nem akar összejönni, és fontos a magyar nyelv, akkor kieséses alapon marad az UHU. Esetleg még rá lehet nézni a Fedora-ra, ami ugyebár a RedHat újabb verziója. Állítólag ez nagyon userfriendly, s könnyen lehet, hogy többé kevésbé magyar is (hisz már az RH-nak is volt egy bizonyos magyarsági foka. Btw. az MDK sem 100%-osan magyarnyelvű)
-
tildy
nagyúr
Fura dolog ez a ''magyarság''.
Redhat telepítője lehet nem magyar nyelvű, viszont a kdet már be tudod magyarra állítani.
DEbian meg tényleg nehéz egy kezdőnek....Esetleg marad még az UHU vagy a gentoo. Nekem is csak ajánlották, így véleményt sajnos nem tudok róla mondani.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hát igen, ha valaki nem jártas a konzolos linuxozásban az így jár...
Meg kell tanulni a végre:A linuxban nem az ide oda kattingatok és jó lesz a rendszer van.
SZépen keressétek meg a videókártyadrivert(majd kernelforgatás ha szükséges), vagy töltsetek más Xserver-t. -
tusi74
őstag
Mi az oka, hogy Mandrake 9.2 fagy az USB billel, majd a Mandrake 10 beta még az USB-s egér még a telepítésnél befagy?
-
Ace
tag
Up!
-
Ace
tag
Sziasztok nem tudna nekem valaki segíteni? az a gondom, hogy telepítem a Mandrake linux 9.2-t és a telepítés végén ahol összegezi, hogy mit talált miinden mellett ottvan ugye a beállítás gomb
nagyon jó rá is megyek hogy belőjem a VGA-t...nah mondom kiváncsiságból nyomok először egy tesztet
és utána jön a hideg zuhany
''Hiba lépett fel'' változtasson paramétert
aztán persze változtatgattam én mindent de minden maradt a régiben najó mondom lehet csak valami telepítési gixer de persze mint sokszor most is rájöttem, hogy nem.
Az újraindítás után csak konzol módban áll fel hiába írom be kde villan egyet a monitor és visszaáll konzol módba, közben pedig ezt dobja ki plssss segítsetek!!!
[L]http://www.wantex.hu/ace/monitor.jpg[/L] -
HiperG
addikt
Állat, hogy kijön AMD64-re is :)
-
WN31RD
addikt
Sajnálatos, hogy a könnyen használható Linux disztribúciók eltolódnak a fizetős irányba (SuSE már régen, MDK folyamatban van). :(
Egyébként ha van kedved, időd, energiád kicsit többet foglalkozni a Linux-szal, ajánlom elsősorban a Debiant, vagy másodsorban a Gentoot. Ezek biztosan ingyenesek maradnak, és a minőségük is eléri vagy akár meg is haladja (szvsz a Debian tuti meghaladja ;], de persze a Gentoo sem rossz) a kereskedelmi disztribúciókét. A hátrányuk az, hogy kicsit tovább tart, mire beállítod őket, nem fogad alapból egy csilivili felület, ami általában kapásból viszonylag jól működik. De ha túljutsz a kezdeti nehézségeken, akkor látni fogod, miért érdemes pl. Debiant használni. -
Bazsesz
őstag
Annyit csak nem fogok szívni vele, mint a SuSE-vel. Remélem. Azért köszi, hogy elmontad, hogy mindhárom CD-t le kell szedni.
Üdv: Balu -
Cathfaern
nagyúr
-
Bazsesz
őstag
De PLZ valaki mondja már meg nekem, hogy elég-e!! Fontos
Üdv: Balu -
Bazsesz
őstag
Ahoj belétek!
Gondoltam egyet, éleszedek valami Linuxot. Kiszemeltem magamnak a Mandrake-et, mert olyan szép képet láttam róla, hogy csak na. Szal ugyebár az 3 CD. Ha én KDE felületezni szeretnék, semmi programozás, csak alapdolgok (CD-írás, internet, levelezés, zenehallgatás, filmnézés) akkor elég egy CD-jét leszednem, vagy mindhármat le kell?
Kösziek
Üdv: Balu
Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest