- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
őstag
Nekem tegnap még jött frissítés a skype-ra, bár nem tudom mi a fenének frissítik, ha úgyis leáll nemsokára.
Meg aztán azért se váltok Teams-ra. Feltettem egy Telegram-ot, tök jól működik (Android7, és Win7 alatt is), és több ismerősöm is elérhető rajta. Meg feltettem egy Viber-t is, ami szintén teljesen jól működik (Android7, és Win7 alatt is), és nagyon sok ismerősöm használja. Szóval májusban viszlát Skype... ketten is beváltak a helyetted. Hello Teams: Köszi, de nem! -
ekkold
őstag
2560x1440-es felbontást használok, és a másik PC-n szintén ugyanez a felbontás. Ilyenkor is átméretezi a képet, vagy nem tudom mit tesz vele, de elkenődik és nagyon rosszul néz ki. Ha csak ablakot osztok meg vele, amit fullhd méretnél kisebbre húzok, akkor hibátlanul átmegy, de némelyik program ablaka (amit használnék pl. TINA áramkörszimulátor) ilyenkor meghülyül. Magyarul nem tudom használni, a vonalas kapcsolási rajzok vagy nem mennek át használható minőségben, vagy a program helyi ablaka nem frissül ezért lesz használhatatlan. Nem tudom, hogy ez csak a qhd-t érinti-e, és mondjuk 4k-ban meg jó, de az is lehet, hogy csak fullhd-ig jó. Minden esetre a VNC-vel jó, így a kép azon fog átmenni, a hangra meg jó a Telegram. Hacsak, mondjuk egy frissítés nem orvosolja majd a dolgot. Vagy ha találok olyan szoftvert ami mindkét feladatot meg tudja oldani hibátlanul, akkor váltok arra.
-
ekkold
őstag
válasz
Thunderzolee #144 üzenetére
Telegram-ot használok, Win7 alatt és Androidon. Telefonálásra, videóra teljesen ok. Viszont a képernyő megosztás csak fullhd felbontásig jó, felette nem az igazi. Skype-on sokat használtam a képernyőmegosztást. Egyelőre beszélgetésre maradt a Telegram, úgy tűnik ennek a legkisebb a hardverigénye, de a képernyőmegosztáshoz feltettem egy ultraVNC-t, amit persze VPN tunnel-en keresztül használunk. Kényelmesebb lett volna ha egyetlen programal is jól megy a két dolog egyszerre, de végülis a probléma megoldva, bezárhat a skype...
-
ekkold
őstag
A QTOX-ot próbáltátok már? [link] Én valamikor sok éve kipróbáltam mint skype alternatívát, működött is jól, de pl. a zaj/visszhang szűrése közel sem volt olyan jó, mint a skype-nak. Viszont p2p elvileg alapon megy, és nem kell hozzá központi szerver! Lehet, hogy feldobom ismeretségi körben, hogy tegyünk egy újabb próbált, hátha fejlesztettek rajta azóta.
Új hozzászólás Aktív témák
ph 21 év után leáll idén májusban a Skype, a Microsoft a Teams javára nyugdíjazza.
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Androidos fejegységek
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest