Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Aktív témák
-
joysefke
veterán
Az, hogy egy digitális fényképezőgéphez nem adnak, az számomra majdnem természetes, de ez az MPLS dolog ez nem egyedi, és ha már szóbahoztad a lóvét, ebben (mpls) lényegesen több pénz van, mint 120'000Ft (kár hogy egyelőre nem nekem) :F
Csak az a probléma, hogy elég újak a cikkek is amiket el kéne olvasnom, így valószínűtlen, hogy megvan már (vagy egyáltalán valaha meglessz) magyarul -
simonzé
addikt
Ha egy 120'000 Ft értékű digitális fényképezőhöz, vagy egy 15'000 Ft értékű kommersz alaplaphoz sem adnak magyar nyelvű leírást, mit vársz egy egyedi dolognál? Bocs, de nagyon naív vagy. :)
Egyetlen megoldás, az angol szöveg kinyomtatása, és végignyálazása... :( -
joysefke
veterán
Az a helyzet, hogy önnállólabor nevű tárgy keretében valami iszonyatos mennyiségű anyagot osztogatnak itt nekem...
Mult csütörtökön kaptam vagy 50 oldalnyi áttekintő leírást (szigorúan anglul)
Ma meg vagy 80 oldalnyit még ehhez hozzá...
Türhetően olvasok angolul (is), de ez azért már sok. Még magyarul is szar lenne a monitorrol elolvasni ennyit (de azért jobb)...
Nem tud valaki ietf.org on levő rfc-khez valami magyar fordítást, vagy nincs valami webes fordítóprogram (gondolom ez naív kérdés volt)
Konkrétan engem MPLS-ről szóló cuccok érdekelnének, most ezeket kéne átnézni: rfc3032, rfc3270
Foglalkozik itt valaki távközléssel, vagy protokollokkal, ha itt nem tudtok segíteni, hol nézhetek utánna, hogy van-e magyar nyelvű leírás?
Aktív témák
Hirdetés
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest