Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Srácok végigvittem a versenyeket kivéve mindent megcsinálta, A VERSENYEK A fORZA MOTORSPORTBAN MEG Horizonban illetve a régi NFSekben nekem sokkal jobban tetszettek. Viszont akciójátéknak tökéletes.
Remélem a Just Case szérián kívül hasonló jó játékot kapunk még az Avcalanche stúdiótól a közeljövőben,a mi remélem nem a Mad Max szürke másolata lesz.
-
melega
őstag
Hogyan lesz éjszaka a Mad Maxban?
Melléküldetésekhez kéne a válasz, mert 2 van már ami csak éjszaka érhető el. -
melega
őstag
Végigvittem a főszálat, nem akarok spoilerezni, <spoiler>
Valaki tájékoztasson már hogy azzal az emberrel mi lett aki a kezemet odaköttette a volánhoz, utána a főellenséget is beküldte ellenem bunyóra?Jó a templomot kinyírták, a főellenség meghalt, a nő akivel a városi versenyben vettem részt agyonvertem, a nőt akinek segítettem felakasztották, lányát halálra kínozták, de azzal a komával mi lett aki a volánhoz köttette a kezemet. Akitől megbízást is fel lehetett venni, aki védőszemüveget viselt azzal mi lett?</spoiler>
A másik
Viszont szerintem mind a 6 darab ezrest megéri aki belefektet a játékba annyit. -
melega
őstag
A játéknak a vége felé haladok nem akarok spoilerezni, de már elég dúrva dolgok vannak benne. A kötelező versenyeket megcsináltam, az összeshez nem lesz türelmem úgyhogy azokat hanyagoltam, a graplingem 5-ös szintű.
Eddig minden roncsot összevadásztam ami tudtam, minden madárijesztőt eltüntettem kivéve a 6-os szintűeket, minden mesterlövész állást ledöntöttem. Az ellenséges területeket felszabadítottam sokat eddig.
-
melega
őstag
Hogy volt ennyi pontod?
Én minden melléküldetést megcsinálok amit tudok, most tartok a játék kb felénél, és nem győzöm felszámolni a roncsokat az ellenséges táborokat. Kilőni a madárijesztőket, a mesterlövészeket kilootolni mindent hogy a karakterem és a kocsimat fejlesszem.
Nem tudom hogyan tudtok összeszedni 7-8 ezer pontot, amiből mindent tudtok fejleszteni.
-
melega
őstag
Ügyes vagy én most kezdtem a játékot 5 órám van benne, Gastownban vagyok
Azt nem tudom hogyan tudom a kocsimat olyanra fejleszteni hogy a 2-es szintűek ne söpörjenek le.Amúgy a roncsvadászat ellenséges táborok felszabadítása megy, de a lila felkiáltójeles melléküldetésekben azt sem tudom mit kell csinálni.
Kimaxolni nem fogom tudni.
Amúgy ennek az Avalanche stzduónak ezelőtt a Just Case 3 játékát maxoltan ki medium fokozatoni, a Mad Max után meg jön a Just Case 4.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Robotporszívók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- PlayStation 5
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Hibátlan állapotú Samsung Galaxy S24+ 12/256GB, 12 hónap garancia!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest