- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lakers
tag
Sziasztok!
Nekem olyan virtuális gép kellene, amin lehet OSX-t futtatni... Valahol hallottam már róla, hogy megjelent valamelyiknek egy új változata, és lehetséges, de VirtualBox, és VMware playernél, nem láttam ezt a opciót, esetleg hogy tudnám előjátszani, hogy menjen rá OSX is?
-
Lakers
tag
Mert az image fájl egy zip fájlban volt
, és azt kellett kicsomagolni...
X52JR Asus laptophoz melyik patchelt mac-et ajánljátok? Kevés időm van mindegyiket leszedni... és az Aitkos és a Client Server verziók nem váltak be sajnos
Logic Studiot szeretném használni, de diákként nincs lehetőségem egy mac-et venni...
-
Lakers
tag
Ha a telepítő DVD betölt, és megjelenik az apple logó, aztán hirtelen újra indul a laptop, akkor hardware kompatibilitási problémája akadt, igaz?
-
Lakers
tag
snow leopard 10. client server verzió nem vált be... újraindul boot betöltés közben folyton, amikor valami Table-t akar bállítani akkor behal.
Esetleg mely verziót szedjem még le? ( iatakos meg társai)
-
Lakers
tag
Üdv!
Pár hete voltam itt. Akkor ajánlásnak megfelelően leszedtem: Snow Leopard Client server 10.6.2 -t. Na most linux alatt a mappát 3.9GB-nak látja, de belül nem találok ekkora fájlt, csak egy 386mb-osat
meg még néhány megásat...
Kérdésem: Ha külső winyóra teszem fel, akkor bekavarhat a win7/ubuntu bootnak (olvastam win7-es dual boot megoldásokról-de külső winyó eseteén is)? Illetve, hogyan írjam ki? Win7 alól a megfelelő progival?
-
Lakers
tag
Hát igen... ha találnék valami normális részletes hardware kompatibilitási listát, az a baj a magyar hackintos oldal elavult ilyen téren. Ezeket az alkatrészeket amik vannak, sehol sem láttam leírva...
Viszont lenne egy kérdésem, úgy gondoltam megfejelem először egy snow leoparddal. Több fajta leírást is találok angolul, és most nem igazán tudom, hogy melyik iso-t érdemes letölteni. iDeneb/Hotiso stb... illetve, hogy kikéne írni az iso-t lemezre? (van ahol usb-s leírás van, de szerintem az a tutorial nálam nem fog bevállni
)
Vagy esetleg valami normális leírás, ami szerinted tényleg jó?
-
Lakers
tag
Sziasztok!
A Böngészök megadták magukat, mialatt a hardware komponens listát akarták betölteni...
Asus x52jr laptop adott. Corei3, Ati mobility Radeon 5470, DDR3-as ramok, nemtom, hogy a többi info kell-e hozzá, hogy megtudjátok nekem mondani, felmenne-e valamelyik Mac OS X a gépemre. Mert a Logic Studio program érdekel... és a google nem igazán adott ki ennél jobb megoldást, hogy hogyan tudnám kevés pénzből használni a progit, más fórumokon meg még nem írtak, de nem hiszem, hogy bárki bármi okosat tud majd mondani, de hátha. (ha felmenne, akkor még további kérdések lesznek)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest