- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
felon
csendes tag
Készítettem egy grafikont saját CPU-m összehasonlítására egy iMac-el. Megosztom, hátha valaki érdekel az FX teljesítménye.
A tesztet 10.9.1-en készítettem.Esetleg ha valakinek van újabb generációs FX processzora és van kedve akkor mérje le a teljesítményét, gondolok itt 8320/8350-re.
-
felon
csendes tag
-
felon
csendes tag
Üdv!
iMessage ill. iCloud-ot szeretném használni (Maverick 10.9.1), de a következő hibaüzenetet kapom bejelentkezéskor: "Az iClouddal való kommunikációs probléma miatt nem lehet bejelentkezni."
Clover bootloadert használok, elég sok minden megpróbáltam már a hiba elhárításának érdekében, de semmivel sem jártam sikerrel.
Cseréltem serial, board serial, uuid-t, töröltem a network beálításokat, de nem hozták meg a várt eredményt..
FixLAN be van kapcsolva.Nem tudom mi lehet a baj, ha valaki tud kérem segítsen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest