Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jövő héten érkezik a Mate 80 széria
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!

Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
AdamP900
üzenetére
igen, a pénztelenség jellemző dolog. főleg így 20 éves kor környékén +/- 4

a mac javíttatásról nem tudok nyalatkozni. szerintem, ha az ember nem gondolja azt, hogy ennyi pénzért mindent túl él a gép, akkor simán bírja hosszú-hosszú évekig.egyszerűen laptopnál van pár olyan szabályszerűség, hogy szőrös ágyon nem használjuk, koszos asztalra nem tesszük le és nem használjuk órákig az ágyon/paplanon vagy az ölünkben, mert megsütjük ill. mindenképpen rongáljuk az élettartamot.
de ezek olyan dolgok, amik minden laptopra igazak.és érdemes(lehet) fél/1 évente elugrani vele takaríttatni és jóban lesz vele az ember.
egy rokonom pár éve örökölte meg fiától az ő C2D-s asszem 4 giga ramos hófehér macbookját.(használtan) a mai napig működik a rendszer miután u.ezeket jól megtanácsoltam neki is.
az egyetlen hibája 1 repedés a házon, ami sajnos szériahiba és gari lejártával már nem foltoznak.no, jó éjszakát.
sikerült hajnali fél10-re időpontot kapni a fodrászhoz
@ #16127 Xero:
tudtam írás közben, hogy ez a sor magas labda lesz, de alapvetően egy átlag végfelhasználó jobb, ha nem kezd tutorialokat követve mindenféle változtatásokat eszközölni. én is sokat játszottam már az osx kinézetével, sőt windowson az xp ősidőkben hwsw-n des(order)-re karöltve dolgoztunk active desktoppokon(illetve próbáltam utolérni őt
), szóval én is egész jól benne vagyok a modding dologban, de ettől függetlenül soha senkit nem buzdítanék rá 
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Witcher 1 Collector's Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tlac