- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Netfone
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz
Smokalot126 #12047 üzenetére
Legutolsó BIOS van az alaplapodon?
-
ko9
addikt
válasz
#01993216 #12039 üzenetére
HDA Wizard, kipiálod a Binpatch-et, és kiválasztod amit kell. Majd lenyomsz egy Kext Utility-t, és restart -f kapcsolóval.
Ha ez nem menne, akkor MultiBeast-ben is vannak Non-DSDT-s megoldások.
-
ko9
addikt
válasz
#01993216 #12035 üzenetére
Húúú... Everest DSDT többet árt mint használ
Vagy Mac alatt mented ki, vagy Linux alatt... Windowsnál ha nem eredeti Win7ed van (ez ugye lehetetlen), akkor az egyik féle patcher módosítja az ACPI táblát, ami miatt bukó a DSDT (nekem is csak így mondták, én ezt nem tudom
).
Szóval hajrá DSDTSE -
ko9
addikt
Hátőő...
Első lépésre azt mondanám, hogy bootolj be normálisan a rendszerbe, ellenőrízd le, hogy megy-e minden. Ha igen, akkor keress egy DSDTSE-t és bontsd ki vele a DSDT-d, amit ments el a /Extra mappába.
Majd tolj egy restartot. -
ko9
addikt
válasz
Smokalot126 #11999 üzenetére
Üdv!
Itt elég jól le van írva minden. -
ko9
addikt
válasz
flashouse #11968 üzenetére
Ezzel telepítsd a Chameleont.
Elvileg az újabb már támogatja automatikusan a 4850-et, ha nem, jelezd, és adok másik megoldást -
ko9
addikt
válasz
Stauffenberg #11964 üzenetére
Háátőő... Ez egy elég kényes téma, mivel elvileg van benne support, de külső alkalmazások nélkül nem eléggé szereti, ráadásul minden restartkor ellenőrízni kell és mountolni. Legalábbis a Paragon NTFS-sel.
Én is annyit adtam neki, általában elég.
-
ko9
addikt
válasz
Stauffenberg #11961 üzenetére
A módosított kernel annyiban tér el, hogy támogatja a nem Intel procikat is.
Közben eszembe jutottak a modCD megoldásai, és inkább azt javasolnám: [link]
Ezt CDre kiírod, és mehet a boot (ehhez kell természetesen egy Retail 10.6.3-as Mac OsX telepítő is). -
ko9
addikt
válasz
Stauffenberg #11953 üzenetére
Sajnos ez a lap még eléggé új, ezért nem tudok semmi biztosat mondani. Maga a telepítés menete annyiban tér el, hogy mivel a Mac kernele Intelre van kitalálva, ezért módosított kernelt kell használnod. Snow Leo 6.8-as Updatejéig felmehetsz vele, Lionra sajna még nincs kernel. AMD-seknél általában az iAtkos S3 v2.2 szokott bevállni, vagy a feljebb említett myHack Installer-es megoldás.
A 4magosítás nem fog gondot jelenteni. -
ko9
addikt
-
ko9
addikt
válasz
Máté94 #11920 üzenetére
Én el is távozok ebből a topikból, sosincs igazam, mindig hülyeséget beszélek...
Mondjuk nem tudom miért ne menne fel rá akár a Lion is, láttam már ugyanezzel a procival Acer 5745G-t Lion alatt, és a videókártya is megy Nomascus Framebufferrel.De nembaj, további sok sikert
-
ko9
addikt
válasz
sziveripeter #11846 üzenetére
iATKOS L1-ről több információt fórum keretein belűl nem adhatunk. Transmac egy program, amivel a DMG fájlokat tudod DVD-re kiírni, mivel az iATKOS ebben a formában lelhető fel interneten.
-
ko9
addikt
válasz
sziveripeter #11842 üzenetére
Vagy DVD-re TransMac-kal az iATKOS L1-et?
-
ko9
addikt
válasz
G4ng3r #11777 üzenetére
10.7-es kernelben elég sok mindent változtattak az energiakezelésben (csak egy példa: 10.6.8-ban a PM_DISPATCH_VERSION 23 volt, 10.7-ben 102). Esetleg megpróbálhatod Ezt a kextet a sleephez.
Chameleon Wizardban vannak tökéletes SMBIOSok. Talán egy iMac 9.1 jó lenne neked, de van leírás is hozzájuk. -
ko9
addikt
válasz
kisjimy #11743 üzenetére
Mennyire érted az angolt?
Ez alapján megpróbálhatod, végigolvasva elég jónak tűnik. Ha kell a lényeges lépéseket leírhatom. -
ko9
addikt
válasz
djurgarden #11704 üzenetére
Persze, ha mással nem, akkor iATKOS L1-el.
-
ko9
addikt
válasz
djurgarden #11702 üzenetére
Neked nem linkeltem még ezt?
-
ko9
addikt
válasz
djurgarden #11690 üzenetére
Milyen lapos is ez?
-
ko9
addikt
válasz
AdamP900 #11668 üzenetére
Ezeknél az Asusoknál már rohadt egyszerű. Don't fos
Letöltöd a BIOS fájlt, berakod a C:\ meghajtó gyökerébe, vagy egy pendrive gyökerébe. Restart, bemész a BIOSba, megkeresed ezt, és követed az utasításokat.
Ha megvan az ápdét, akkor restart, és menj bele megint a BIOSba és állítgass:Power Options - van ACPI
Onboard Devices - itt tiltsd le a soros és a párhuzamos portokoat,
Bootsorrend-be állítsd be a DVD-t/pendrivot elsőnek, a HDD-t amire a Mac megy azt meg másodiknak.Itt és most indítsd a telepítőt.
-
ko9
addikt
válasz
AdamP900 #11666 üzenetére
506-os BIOS kell rá minimum.Pontosabban ennek a módosított változata, itt megtalálod. -
ko9
addikt
Hmm mostmár én se találom... Pedig nekem ISO-ban van meg, és abban szedtem le egyből. Érdekes...
Amúgy ha csak simán egyparancsos megoldással lett átkonvertólva DMGból ISO-ba akkor szerintem nem fog működni. Érdemes ez alapján megcsinálni.
Windowsról X-Flash progival meg kilehet irni a DMG-t is pendrivera.Warezen meg kicsit csökkentsünk ha lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lexus, Toyota topik
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged