- Fotók, videók mobillal
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sapphi
aktív tag
Sziasztok!
Eddigi tapasztalatom az hogy Asus K52Jr laptopra lehetetlen feltelepíteni a MAC OS X-et mert sehogy se bootol be így elkezdeni se lehet... Több versiot is póbáltam.
De feltelepítettem a rendszert egy FUJITSU SIEMENS Amilo Pro V3405 laptopra is elindul és megy is rendesen, de nincs Wifi ami elég nagy gond. Kerestem drivert és ezt találtam:
http://code.google.com/p/iwidarwin/
Fel is tettem restart majd egy szép panic error fogadott... MEgpróbáltam egy másik drivert de telepítés után semmi se történt és továbbra sincs wifi.
Tudnátok ebben segíteni?
Előre is köszönöm mindenki segítségét!
-
Sapphi
aktív tag
Sziasztok!
A tegnapi nap megpróbáltam feltelepíteni a Hazard féle Snow Leopard 10.6.6 SSE2/SSE3 Intel Only-t.
Egy Asus K52Jr laptopra szeretném feltelepíteni.
4 GB DDR3 RAM
i5-430M processzor
ATI Mobility Radeon HD5470 VGAA problémám az hogy mikor bebootolja a rendszert kijön a Chameleon ablak majd entert ütök és elkezdni olvasni a DVD-t majd egy pillanatra megjelenik az apple logo és újra is indul a laptop egyből. És mindig ez van... Bármit csináltam...
Azt szeretném kérdezni hogy ezt mi okozza, esetleg, hogy valaki tudna-e egy leírást vagy egy mások MAC rendszert ajánlani amivel talán sikerülne feltelepítenem.
Előre is köszönöm a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest