Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gépet cseréltem 12. gen-re, windows 11 kompatibilitás miatt, 10.gen-t vagy régebbit nem akartam, hanem új garisat, megkerestem a legolcsóbb b660-as lapot, meg a legolcsóbb 12.gen i3-at, konfig az aláírásoman és az adatlapomon. Elég őreg már a haswell-es gép, féltem hogy tönkremegy alattam. Egyébként az előző haswell es konfigból kettő van, melóhelyről hoztam el selejtezésből(2x Giga B85M HD3 R4+2xi3 4160) az egyik még médialejátszó gépként szolgál a tv alatt, monterey-el(az igp miatt), szóval nem szakítottam teljesen a macOS-sel.
12.gen -re tényleg annyira nehéz efi-t fabrikálni ?
Találtam egy ilyet: https://github.com/luchina-gabriel/BASE-EFI-INTEL-DESKTOP-12THGEN-ALDER-LAKE kiindulási alapnak jó lehet ?
Arra is gondoltam hogy hagyom a fenébe macOS hekkelést az új gépre, veszek az új gépbe egy intel dg1 vga-t(legolcsóbb normális filmezős netezős vga, kínából rendelős) és a haswelles médialejátszó megkapja az rx550-t, akkor átrakhatom bele a sonoma-s ssd-t(amit itt van az új gépbe bekötetlenül). Bár kicsit tartok a dg1-től mert állítólag csak bizonyos lapokkal ad a biosban képet, és néha a biosba be kell mennem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest