- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BossBoss
őstag
Köszi a választ. A wifi adapterem Atheros AR9285. Itt talátam hozzá kext-eket. Egy működik, látja a routert csatlakozik is de nem működik. Lehet valamit a routeren kell reszelnem. Igen, mint írtam a chameleont wizardot feltettem, a bootbenüből csak a win 7-t indítja el, mac os az fagy. Valami kernel panic dolog ha jól olvastam le de linkelek majd képet. Igazából nagyon kezdő vagyok így még az alapbeállítások is gondot okoznak. Szívesen elfogadok minden tippet, beállítást. Olyan kérdésem lenne még, hogy lion alól tudok boot illetve telepítő pendrive-ot létrehozni. Nagyon idegesítő ez a dvd zúgás és lassú is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Iqos cigaretta
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest