- Google Pixel topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Engem ez nem is zavar.

Mondjuk egy fantasy játékban pont nem érdekel a realitás, nekem tetsszen a karim és annyi.
Vindictusba volt lehetőség mind a 2 végletre meg eleve ott van legtöbb játékban a Transmog rendszer.
Nekem sem lesz éppen test páncélban a Sorcim itt Lost Arkba arra mérget vehet akárki.
Amúgy meg faszán sikerült bele választanom a legzsúfoltabb szerverbe ami per pill kb Zinnervale.
18:30 óta vagyok sorban és még most is 6200-an vannak előttem szal sztem hagyom is ezt mára azt majd talán reggel tudok játszani.
Mivel Founder packot már kivettem ott nem is válthatok, péntek+hétvége asszem felejtős lesz. 'mind 1 megyek mást játszani amíg megoldják ezt de azért bosszantó mert fizettem is érte'
De ahogy látom hivatalos fórumon meg Twitteren is megy az anyázás az EU szerverek állapota miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest