- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludasmatyi
tag
Nekem elhiheted jól jársz a logival minden hang megvan szépen tisztán én a transformerst lestem meg hát nagyon tetszett minden hang a helyén pláne mióta a digitális kábelt megvettem.Pilisen lakom gondolod eljössz meghallgatod hozhatsz tesztre zenét filmet bármit bár nekem is van pár DTS-es filmem koncertem!
Itt vedd meg és jól jársz olcsó is és korrektek is:[LORD]
-
Riddick77
tag
A Logitech Z 5500 as a kategóriájában verhetetlen. Ha,megfelelő hangforrásra kötöd rá.pl egy Asus Xonar D2,vagy egy Xbox 360 , valami hihetetlenül jól szól. Ezekre a rendszerekre azért nem pakolnak magas meg külön mély kiemelést ,mert mint egy hifi eszközön felesleges,mivel csak rontaná a természetes hangzásképet. (A login is csak a sub hangerejét lehet állítani)
A Xonar hangkártyán van kimondott HIFI mód is ,azzal összekötve egy flac,vagy 320 as mp3is valami hihetetlenül szól! Két haveromnak úgy kellett vissza tolni a szemeit ,mikor meghallgatták így a rendszert nálam. ;)
Az xbox 360-on mikor összelőttem,az első hetekben mindig forgolódtam a szobában,hogy ki van mögöttem,mert a Halo 2-3 ban a fegyverből kihulló töltény hüvelyek körbepattogtak a szobában,de olyan élethűen ,hogy azt hittem valaki van mögöttem!
-
szaszapi
őstag
Igazándiból szerintem erre neked senkio nem fog választ adni.Tudtommal a Genius SW-HF 5.1 6000 nemrég van forgalomban itthon,nemhiszem hogy ennyi idő alatt bárki is tesztelte volna a két rendszert.Mert egyikről a másikra 1000 % hogy nem váltott ssenki.
A genius-on annyit javítottak hogy kicsit jobb külső,új távirányító meg lcd kijelző.Ennyi.teljesítményben sehol sincs a logihoz.A logi mellett több dolog szól
Beépített dekóder,formás külső,optikai kimenet,koaxiális stb.Egyértelmű hogy jobb a Z-5500.
Az a kérdés mit bír a pénztárcád.A Logi dupla annyi vagy inkább tripla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest